Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért irigyek a lányok egymásra?
Figyelt kérdés
Beleszerettem egy kevésbé szép lányba,mondhatni átlag alattiba,erre sok tizes lány körülöttem mindennek lehordtak hogy miért járok ilyen lányal,miért nem inkább velük? (nem mondták ki szó szerint de erre akart kimenni a dolog láttam)2016. jún. 30. 19:57
1/3 cukilányka 0.0 válasza:
Ha meg dobnád a hölgyet, akkor a 10/10-es libák eltűnnének mind.
2/3 anonim válasza:
Sz.rd le, az had egyem meg az irigység őket. légy büszke rá h van, s még ha nagyon akarod húzhatod is az agyukat :)
3/3 anonim válasza:
Gondolom, sértette az egójukat, hogy nem ők állnak a középpontban. Egyébként a nők legtöbbje ilyen, megfojtanák egymást egy kanál vízben egy pasi miatt, vagy azért, mert a másiknak jobb cuccai vannak (tisztelet a kivételnek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!