Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a beszólás nagyon rosszul érintett?
Figyelt kérdés
"Sok pasi pomt azért nem akar nőt, mert havonta egy hétig nem lehet szex". Mindezt akkor kaptam, amikor a pasim megint panasszal kezdte a mondókáját, amit untam már és rászóltam hagyja abba. Nekem pont megvolt és tudja, hogy rosszul viselem a görcsöket (ésnigy is mindent megcsinálok amit kell) és a nyafogását főleg olyenkor..2016. jún. 30. 20:33
1/5 anonim válasza:
már bocs, de mi honnan a francból tudjuk, hogy téged hogyan érintett ez a beszólás????
helyetted gondolkodjunk vagy mit szeretnél???
23F
2/5 anonim válasza:
Zsák a foltját mindig megtalálja, biztos te is ilyen nyafogós panaszkodós vagy, csak nem veszed észre magadon.
Az értelmi szintje a pasinak egyenlő a béka s..gge alatti résszel, nagyon gyerekes, nem való neki kapcsolat.
Tudod kislány, én megválogatom a partnereimet, és az enyém, soha nem mondana ilyet, mert értelmes és agyilag felnőtt ember!
3/5 A kérdező kommentje:
Nyafogok amióta rájöttem, hogy nem számit, mennyit adtam a kapcsolatba, álmatlan éjszakáktól kezdve, a törődés, igyekezet, semmi nem volt elég jó mert nincs aki észrevegye. Nyafogást kaptam én sem tudok már csakazértis erős maradni, abba belefáraftam.
2016. jún. 30. 21:23
4/5 anonim válasza:
Ha már kezdted érezni, hogy eleged van az egészből, akkor mi a fenének nem hagytad már ott réges-régen?
Minek kell marni egymást?
5/5 anonim válasza:
Közöld vele, hogy anélkül az 1 hét nélkül ő sem létezne, illetve, hogy nyugodtan dughat pasikat is, és akkor nem lesz ilyen problémája. Utána meg sétálj el és keress egy normális embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!