Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyan lányok, nők akik elégedettek a súlyukkal, külsejükkel?
>Vannak még olyan lányok
>még
Mert tégen többen voltak? Régen minden jobb volt, mi? :D
Amúgy igen, vannak. Régen is voltak, most is vannak. Miért ne lennének?
A fogsorommal nem vagyok elégedett, de azt egy fogorvos tette tönkre még gyerekkoromban, fogszabályzáson félrekezelt...
A többivel most úgy rendben vagyok, mondjuk szívesen lennék kb. 10 centivel magasabb, de nőként még ez sem annyira tragédia, csak bizonyos helyzetekben bosszantó. Pl. a kecskeméti gokartokba be sem ülhetnék.
Régebben sovány voltam, az nem volt jó, nem vagyok hízékony, inkább fogyásra vagyok hajlamos, és nagyon sokáig volt ezzel problémám, erre kb. 3 éve találtam megoldást, úgyhogy mostanra az is rendben van.
Én sok mindennel nem vagyok elégedett magamon, de nem szoktam emiatt stresszelni. Amiért tudok tenni, teszek, amiért nem tudok, azon meg miért idegesítsem magam?
Párom imád, minden hülye hibámmal együtt, és ezen felül is jól érzem magam, szeretek mosolyogni, nevetni, vagyis pozitívnak lenni :)
Úgy vagyok vele, h ezt a testet kaptam, ebben kell élnem, ha tetszik, hanem. Ebből kell kihoznom a legtöbbet. Amióta ezt beláttam, már nem fojtogat a rossz érzés, ha látok egy tökéletesebbet, szebbet és nem gondolok arra, h cserélnék vele. Nem cserélnék. Felismertem a saját testem, szervezetem értékeit és minden tőlem telhetőt megteszek érte, h minél tovább egészséges legyen.
32N
Én speciel imádom a testem. Nem vagyok 100%-ig elégedett, de dolgozom, amin csak lehet és ez hatalmas önbizalmat ad. :)
Már így is messzire jutottam, de nyilván mindig el tudunk képzelni jobbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!