Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Mikor mondjátok azt egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mikor mondjátok azt egy lányra, hogy okos?

Figyelt kérdés
Milyen témaköröket ismerjen, mikről tudjon beszélni?
2016. júl. 1. 21:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
54%
Mind1 mert te nem vagy okos.
2016. júl. 1. 21:52
 12/19 A kérdező kommentje:

Az intelligencia már más kérdés...

Nem állok vele a létra alsó fokán szerencsére.

2016. júl. 1. 21:54
 13/19 anonim ***** válasza:

Nem érzed azt, hogy okos lennél? Az lenne a baj, ha éreznéd, akkor valószínűleg valójában sík hülye lennél. A jó önkritika fontos, ez is része annak, hogy valaki okos.

Köznapi értelemben az okos tényleg csak annyit jelent, hogy tájékozott alapműveltségi dolgokban, világ történéseivel kapcsolatban, és jól lehet vele kommunikálni. Esetleg van egy szúk terület, legyen az bármi, amihez átlagnál jóval jobban ért. Ha fiúkat akarsz lenyűgözni, értelem szerűen olyan dologhoz kell értened, ami érdekli őket. Nem hinném, hogy sok fiú tartana okosnak, bármennyire értesz a sminkekhez, stb :D Viszont ha a számítástechnikához, természet tudományokhoz, matekhoz, gazdasághoz, akár sporthoz, autókhoz, joghoz, marketinghez, pszichológiához értesz, akkor jobb eséllyel elismerik.

2016. júl. 1. 23:08
 14/19 anonim ***** válasza:
Köpi vágja a húrelmélet lényegét.
2016. júl. 1. 23:51
 15/19 PearlDiver ***** válasza:

Aki sok témakörben otthon van, az tájékozott/művelt. Aki meglátja közöttük az összefüggéseket és esetleg önálló véleménye is van, amit meg tud védeni, azt nevezem okosnak. Bölcs pedig, aki képes belátni azt is, ha tévedett :)

[link]

2016. júl. 2. 00:08
 16/19 A kérdező kommentje:
24-es, miért gondolod azt, hogy nem értem a húrelméletet?:)
2016. júl. 2. 12:29
 17/19 anonim ***** válasza:
14-es és nem 24-es, de szerintem nem konkrétan arra célzott, hogy pont te tudod-e vagy sem, csak példának szánta. :D
2016. júl. 2. 14:19
 18/19 A kérdező kommentje:

*14-es

Kövezzetek meg, hogy félrenéztem!

2016. júl. 2. 14:19
 19/19 anonim ***** válasza:
na ebből is látszik mennyire okos vagy, csak mondtam neked, te meg egyből durcázol :D tipikus iq bajnok lány
2016. júl. 2. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!