Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kellett volna cukinak neveznem?
26 eves ferfi kuldott nekem egy viccesnek szant kepet magarol, amire a kerdesben szereplo kifejezes volt a reakciom. Utana elgondolkodtam, hogy azt hallottam, a ferfiak nem szeretik, ha ilyet mondanak rajuk. Nem kellett volna? En a legnagyobb joindulattal mondtam, nagyon bejonnek nekem az aranyos kinezetu fiuk, ezert nem friendzone celjabol valaszoltam ezt neki. :)
N
Nyilván nem ezen múlik, de jól látod, hogy nem nagyon szeretjük ezt hallani.
A lányok szépek, aranyosak, cukik, törékenyek
A fiúk sármosak, karizmatikusak, jófejek, erősek
Ezeket lehet mobdani.
Ha pl. nekem bejönnek a teltebb nők, akkor sem tanácsos azt mondani, hogy imádom a rengő hájadat a csípődön, akkor sem, ha tényleg imádom.:-)
Nem tekinted férfiasnak,nincs esélye nálad. Ezt jelenti.
De ha mégsem így gondolod,akkor gyorsan add ezt tudtára.
Nekem nagyon bejon. Oke, majd igyekszem akkor kijavitani ezt a kis hibat. :) utolag gondolkodtam, hogy ha olvadozom is tole, talan nem ezt a szot kellett volna hasznalnom. :D
Hagyom, hogy mindenben segitsen, dicserem a szaktudasat... remelem, ettol ferfiasnak erzi magat mellettem.
Semmi gond sincs azzal, hogy cukinak nevezted.
Egy-egy szóból nehéz következtetni. Engem is nevezett már cukinak olyan lány akinek nem igazán jöttem be meg olyan is aki teljesen rámizgult és letepert :) 25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!