Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, titeket nem zavar, ha egy nő combja vastagabb a tiéteknél?
Vagy mondjuk a felkarja. Vagy szélesebb a válla. Vagy nagyobb a pocakja.
Akár izom, akár zsír miatt.
Vagy zavarna, ha nehezebb lenne nálatok?
Nem furcsa, ha egy nő nagyobb a férfinál?
Szerintem a lányoknak alapból vastagabb. Vagy legalább is tök más. Mármint nőknek szélesebb a csípőjük alapból. A comb is tök más, férfiaknak "egyenesebb", nőknek meg fenéktől térd fele gömbölyödik.
(Legrosszabb, nem te vagy, aki a nőkkel fröcsög, hogy a rusnyák is kapjanak esélyt?)
Nő létemre soha nem szeretnék én lenni a nagyobb. Az annyira rossz érzés lenne.
Amúgy srácok,a telt lányokra,hogy hogy mostanság ilyen nagy a kereslet? Szóval egyszerűen nem ertem. Mert bár én is az vagyok,de megjegyzem teszek ellene mégis érdekel hogy miért.. basszus új hóbort jön?! 😂
Erről eszembe jut egy volt lány barátom, amikor arról volt szó, hogy milyen barátnőm lesz: "nekem mindegy, csak legyen vastagabb combja nálad" :D
Amúgy engem nem érdekel túlzottan, de jobban szeretem a vékony lányokat.
Én egyébként vékony vagyok, és szoktam látni egymás ölében ülő párokat, ahol csodálkozom, hogy nem törik ketté a srác combja, vagy ahol nem is látni a csaj mögött a pasit.
Én sem szeretnék nagyobb lenni, szerintem nőknek és férfiaknak egyformán rossz érzés lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!