Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak hány éves korig nő a mellük?
nekem meg 20 évesen akkora, mint egy átlad 15 évesnek...na és? mit lehet vele kezdeni? semmit...örülj neki, h szülés után nem fog a térdedig lógni :) és én eddig úgy vettem észre, h a mellméret izgatja legkevésbé a legtöbb értelmes pasit...sőt, a túl nagytól undorodnak is a legtöbben, úgyhogy semmi gáz, ne aggódj emiatt
20/L
köszönöm a válaszokat :)
asszem kicsit jobban érzem magam..
Csak van egy fiú az osztályban, aki mindig azzal jön, hogy milyen kicsik.. :S
Hadd áruljak el valamit...
Még a terhesség és szoptatás után is lehet nagyobb/kisebb...;)
19L
75 cm a mellbőségem. most álljak neki sírni?
inkább megpróbálom elfogadni, bár ez nem megy
15/L
nekem 19 eves koromog nott, pedig 16 evesen mar reg elkonyveltem es elfogadtam h ez ilyen marad s ekkora.
aztan 11edik nyaran par honap alatt kinottem az osszes melltartom, felmentem 80B-re. akkor mar tenyleg azt hittem h ennyi es mar boldog is lettem volna. de mire vegeztem 85C lettem. ugyhogy meg siman nohet ;)
Nekem 70B és 17 éves vagyok. Személy szerint elég kicsinek találom a melleimet, de a barátom a melleimmel foglalkozik a legkevésbé úgymond. Egyáltalán nem zavarja hogy ilyen kicsik.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!