Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párom még az exével lakik az nagy gond?
Én is laktam az exemmel, miután szakítottunk egy harmadik személy miatt. Miután volt lehetőség, összeköltöztünk. Már házasok vagyunk, és várjuk az első gyermeket.
Minden megbeszélés kérdése, na meg intelligenciáé.
2016. jún. 22. 07:51
Kinek-mi a gond. Én nem járnék senkivel, aki mással él együtt. Ez nekem alap. Egy külön albérlet a minimum.
2016. jún. 22. 08:09
Biztos,hogy csak az exe? Mikor mentek szét, mióta vagytok együtt? Elég fontos részletek.. :)
2016. jún. 22. 08:49
Én is laktam egy ideig az exemmel (házasok voltunk, közös ingatlan). Mivel már a házasság alatt nagyon elhidegültünk, fel sem merült, hogy bármi legyen közöttünk, és az exem már többször aludt a barátnőjénél, mint itthon. Közben nekem is lett párom, ő is elfogadta a helyzetet.
Azóta már rendeződött a lakhatásunk és hamarosan az új párommal költözünk össze.
2016. jún. 22. 09:02
Milyen kérdés ez? Nektek gondot okoz? Nekem nem. Akkor nagy gond, ha nektek nagy gondot okoz.
2016. jún. 22. 10:12
Durva helyzet, egy barátom is pont így járt. A barátnője még az exével lakik.
Én személy szerint nem tudnék jó szívvel belemenni egy ilyen kapcsolatba senkivel, ha pedig rólam lenne szó, én inkább anyukámhoz költöznék, vagy lakótársakkal vagy barátnőmhöz de így biztos nem élnék:S
2016. jún. 22. 10:13
6-os vagyok: egyedül akkor maradnék az exemmel egy lakásban, ha még szeretném és azon dolgoznék hogy kaphatom vissza.
2016. jún. 22. 10:14
8/23 A kérdező kommentje:
A pàrommal 2éve vagyunk egyutt ö tavaly decemberbe vàlt el.màr van egy közös gyermekunk en sajnos nem tudok àtköltözni meg Magyarorszagra es addig neki muszàly abban a hàzban élnie mivel az anyukàlyàé es az meg nem küldi el a nöt onnan.szóval nem tudom mit csinàljak nagyon szeret de félek is.
Hát ez a helyzet elég necces, mert ha anyuka nem küldi el, akkor nem fog megoldás születni. Ebben az esetben a párodnak kellene elköltözni. Egy ismerős családban fordult elő, hogy a szülők házat adtak a fiuknak, aki a családjával (feleség, két gyerek) élt ott. Amikor a fiuk félrelépett, akkor közölték, hogy márpedig ők az unokáik számára szeretnék biztosítani a lakhatást, és nem a fiuknak, aki kilépett a házasságból, így az asszony maradt a két gyerekkel a házban, a férfinak kellett lakást keresnie. Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy kit akar látni a saját házában!
2016. jún. 22. 13:42
10/23 A kérdező kommentje:
Az anyuka sosem kuldi el onnan a nőt a gyerekek miatt.a pàrommal szeretnénk óssze költözni de még nem megy.most a nö azt talàlta ki,hogy lefeküdtek januàrban meg amikor megszültem akkor màsnap.de màsnap letagadta!esküdözött hogy nem.a pàrom csak röhögöt h nem igaz.mert vele en utànam soha
Kapcsolódó kérdések: