Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan esküvői helyszín, ahol meg lehet rendezni egy kb. 110 fős (kb. 90-100 felnőtt, 10-15 gyerek) esküvőt úgy, hogy a helyszínen szállást is tudnak biztosítani ennyi főnek?
A nésznép az ország minden részéből lenne, így olyan helyre lenne szükségem, ahol vagy helyben megoldott a szállás, vagy a közelben van elég szálláslehetőség ennyi ember számára.
Ismertek ilyet esetleg?
Természetesen nézelődök én is, de hátha valaki ismer olyat, amire nem akadtam rá.
Budapest kizárva, lehetőleg Észak-Dunántúl és Duna-Tisza köze, vagy a Tiszántúl Tiszához közelebbi része lenne megfelelő.
És persze az ár sem utolsó szempont, nem egy 5 csillagos hotel szintre gondoltam:)
#2, #3: na megjelentek itt is a lúzer szerencsétlenek.
Csak azt nem értem, hogy ezeket még miért nem b.sztak ki az oldalor. Nyominger csicska gyerekek.
Pont azért mert téged kéne kidobni #13. Kinek van szüksége az ilyen elvakültakra?
Egyik napról a másikra vannak vége házasságoknak.
Nincs ma már olyan hogy amíg a halál el nem választ.
Szerintem is keress rá erre, vannak nagyon jó oldalak, viszont tudok egy nagyon szép helyet, ahol unokatesóméknak volt 100 fővel esküvője. Vasadon voltunk, ahol a Csónakházban volt az esküvő, de egy jókora szállodai rész is tartozik hozzá. Nem 5 csillagos, asszem 3 vagy 4 volt. :)
Amúgy meg jó lenne, ha nem károgna itt a sok vészmadár. Igenis vannak jó házasságok, az, hogy ti szarul választottatok a ti bajotok. Attól más kedvét nincs jogotok elvenni, ilyen hozzáállással meg meg is értem, hogy véget ért a házasság.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!