Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyanoktól szeretnék tanácsot kérni akik voltak már menyasszonyok. Hogy tudtátok élvezni a napot?

Esetleg cerucal (hányinger csillapító gyógyszer, de nem álmosít, pl utazáshoz szokták sokan alkalmazni) vagy B6-B12 vitamin?
Este citromfű vagy levendulatea, ha szereted az ilyesmit.
…egyébként meg bocs, de fejben dől el ez a hozzáállás is.

"hogy miattunk jön a fotós, videós, mi van ha rosszul leszek és nem tudjuk végigcsinálni?"
Kissé nyers leszek, de itt a fotós nem szivességet tesz. Te vagy a megrendelő, te fizetsz, ha pihenni akarsz, akkor szólsz és az lesz.
Én is szorongós vagyok, konkrétan hányásfóbiával, de biztos nem raknék sok felesleges terhet magamra. Nyitótánc tök fölösleges hülyeség. A násznépet sem érdekli annyira, mint amekkora jelentőséget tulajdonítanak neki a párok meg persze az esküvőipar. Kb 2 perc után unalmas (hacsak nem profi táncosokról van szó és valami tényleg komolyabb produkció). Mi párommal elkezdtünk táncolni valami lassabb zenére, mert valóban úgy illik, hogy a pár nyitja meg a bulit, erre lépegettünk és közben csatlakoztak más párok is. Semmi műsor, semmi feszkó, csak természetesen.
Arra koncentrálnék, hogy szeretem a vőlegényem és ő is szeret. Minden gyengeségem, félelmem, szorongásaim ellenére engem választott és az esküvő ennek a kifejeződése. Gondolom a meghívottak már megvannak, így ez már nem segítség, de olyanokat hívnék meg, akik tényleg szeretnek minket és örülnek a boldogságunknak. Akik előtt önmagunk lehetünk és nem kell szégyenkezni. Ha ez csak 20 fő, akkor annyi.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!