Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Olyanoktól szeretnék tanácsot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyanoktól szeretnék tanácsot kérni akik voltak már menyasszonyok. Hogy tudtátok élvezni a napot?

Figyelt kérdés
Alapból is egy nagyon stresszes, szorongó típus vagyok, ami a gyomromra megy rá a legjobban. Most szombaton lesz az esküvőnk és már elég rosszul vagyok napok óta. Nem tudok rendesen aludni, enni, a fejem sokat fáj és a gyomorideg, ami mellett rettegek is a hányástól. A legnagyobb félelmem, hogy az izgulás miatt hányni fogok. Ma még a nyitótáncot gyakoroltuk és aközben is majdnem hánytam, mert felfordult az alapból is ideges gyomrom. Ez az érzés más helyzetekben is jellemző rám, sose hánytam, 2x ment át öklendezésbe, de az öklendezni kell érzés ilyenkor mindig megvan csak vissza tudom fogni, viszont iszonyú. Nem szerettem volna azért kihagyni ezt a bulit az életemből, mert gyenge vagyok, de sajnos be kell látni, az vagyok. Közben az is stresszel, hogy mennyi szervezkedés, készülődés, különleges nap, mennyire gáz, ha kidőlök ott, amikor mindenki miattunk jön… Mennyire rossz lesz, ha ezt a csodás napot nem tudom megélni. Hogy fogok táncolni? Most éppen jobban érzem magam, de a ma délután pl kegyetlen volt. Holnap fotózásra megyünk, amiatt is izgulok, hogy miattunk jön a fotós, videós, mi van ha rosszul leszek és nem tudjuk végigcsinálni? Azt hallottam, hogy sok menyasszony akkor lesz rosszul, amikor látja, hogy minden a helyén és kicsit leenged, már nincs adrenalin és kibukik az előző időszak. Hogy fogok ott a gyomoridegemmel mindenki előtt vacsorázni a főasztalnál? Minden tapasztalatot, tanácsot szívesen fogadok. Azon túl, hogy ha ilyen szerencsétlen vagyok be kellett volna látni hamarabb és elengedni ezt az egészet, màr én is tudom :(
máj. 15. 23:52
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
93%
Hat nem tudom en ha a helyedbe lennek csak a masok mulattatasara nen koltottem volna ennyit ugy hogy neked ez nem egy kellemes dolog
máj. 15. 23:55
 2/27 A kérdező kommentje:
Azt hittem jobban fogom tudni kezelni
máj. 16. 00:10
 3/27 anonim ***** válasza:
90%
Szeretem a férjemet. Nekem az esküvő arról szólt, hogy összekötjük az életünket és ezt tiszta szívből szerettem volna. Így ez felülírta a többi érzést. De nem puccos esküvőnk volt "kötelező" rongyrázó elemekkel, átöltözésekkel, ilyen tánc, olyan tánc stb. Ilyen nekem nem kellett volna, én is stresszelős vagyok.
máj. 16. 00:54
 4/27 anonim ***** válasza:
88%
Én is egy szorongó típus vagyok, ha házasodni fogok valaha akkor csak ketten leszünk+tanúk. Akkor is ha páromnak 100 barátja lesz.
máj. 16. 00:57
 5/27 anonim ***** válasza:
17%
Igyál meg reggel 2-3 felest, amennyitől még nem rúgsz be, csak laza leszel.
máj. 16. 06:06
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Vannak gyógynövény alapú enyhe nyugtatók. Menj be reggel egy patikába, mondd el, hogy holnap lesz az esküvő és nagyon szorongsz, erre kéne valami. Segíteni fognak! Jobban ismerik a hatóanyagokat, mint bármilyen orvos. Ma ki tudod próbálni, hogy segít-e.
máj. 16. 07:01
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg cerucal (hányinger csillapító gyógyszer, de nem álmosít, pl utazáshoz szokták sokan alkalmazni) vagy B6-B12 vitamin?

Este citromfű vagy levendulatea, ha szereted az ilyesmit.

…egyébként meg bocs, de fejben dől el ez a hozzáállás is.

máj. 16. 07:51
 8/27 anonim ***** válasza:
100%

"hogy miattunk jön a fotós, videós, mi van ha rosszul leszek és nem tudjuk végigcsinálni?"

Kissé nyers leszek, de itt a fotós nem szivességet tesz. Te vagy a megrendelő, te fizetsz, ha pihenni akarsz, akkor szólsz és az lesz.

Én is szorongós vagyok, konkrétan hányásfóbiával, de biztos nem raknék sok felesleges terhet magamra. Nyitótánc tök fölösleges hülyeség. A násznépet sem érdekli annyira, mint amekkora jelentőséget tulajdonítanak neki a párok meg persze az esküvőipar. Kb 2 perc után unalmas (hacsak nem profi táncosokról van szó és valami tényleg komolyabb produkció). Mi párommal elkezdtünk táncolni valami lassabb zenére, mert valóban úgy illik, hogy a pár nyitja meg a bulit, erre lépegettünk és közben csatlakoztak más párok is. Semmi műsor, semmi feszkó, csak természetesen.

Arra koncentrálnék, hogy szeretem a vőlegényem és ő is szeret. Minden gyengeségem, félelmem, szorongásaim ellenére engem választott és az esküvő ennek a kifejeződése. Gondolom a meghívottak már megvannak, így ez már nem segítség, de olyanokat hívnék meg, akik tényleg szeretnek minket és örülnek a boldogságunknak. Akik előtt önmagunk lehetünk és nem kell szégyenkezni. Ha ez csak 20 fő, akkor annyi.

máj. 16. 07:58
 9/27 anonim ***** válasza:
82%
Nem tudok segíteni, neked alapból a felfogásoddal van baj, amit 1 nap alatt nem tudok megváltoztatni. Igazából szánalmasnak tartom, hogy egy sima esküvőt ennyire elizgulsz. Mi az isten miatt? 🙄
máj. 16. 08:02
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
Én is elég izgulós vagyok, és az egész esküvő előtti hetet végig aggódtam, hogy minden rendben legyen. Ehhez képest a napján nagyon el tudtam engedni, pedig még az eső is esett. A táncunkat több helyen elrontottuk, elszakadt közben a ruhám, férjem beleakadt a hajdíszembe, én majdnem levertem a szemüvegét. Ennek ellenére élveztük, a közönség is nevetett, jó hangulatú volt az egész. Aztán kicsit ittam is, ott meg aztán tényleg teljesen el tudtam engedni. Ott már úgy voltam vele hogy lesz ahogy lesz minden és az egyetlen ami el tudná rontani a napot az ha én rosszul érzem magam.
máj. 16. 08:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!