Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól állna nekem ez a menyasszonyi ruha? Link csatolva!
532-es model!!75DD-s melltartót hordok,lógósak a melleim és nagyok is ugye.Jövőre megyek férjhez és nagyban nézegetek a ruhákat,de nem tudom mi állna jól.
ezt csak akkor tudod meg, ha felpróbálod
nagyon kétesélyes a dolog, mert a 75 miatt szépen rád állhat, viszont ha DD kosárméreted van, akkor lehet, hogy annak nincs hely a ruhában :S
egy próba mindent megold
Köszi a válaszokat!!Hát valószínűleg nem fog klappolni a ruha,de hát egy próbát megér!!
Ja és csak annyi(azt hiszem a 3. hozzászólónak)h egy mellplasztika 500ezernél kezdődik és ez a ruha meg sem közelíti azt az összeget!!
Szia!
Nekem a melleim 75/B sek, és most volt az esküvőm, semmiképp ne válassz olyan ruhát aminek nincs pántja. Én elkövettem azt a hibát, pedig kis melleim vannak, és állandóan huzogatnom kellett felfelé a ruhát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!