Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Menyecskeruhám lila, vékony...

Menyecskeruhám lila, vékony pántos koktélruha lesz, már megvettem a lila fehérnemű együttesem, de a melltartó pántja vastagabb, mint a ruha pántja. Gáz, ha így venném fel?

Figyelt kérdés
2009. máj. 20. 20:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
82%
szerintem átlátszó pántot rakj rá melltartóra így nem lesz vastag
2009. máj. 20. 20:19
 2/14 anonim válasza:
61%
Nem gáz, ha a ruha is lila, meg a melltartó is! Manapság már inkább a szilkonpánt a gázos. Szóval szerintem nyugodtan vedd fel!
2009. máj. 20. 20:26
 3/14 anonim ***** válasza:
70%
Én sem érzem gázosnak, szerintem nyugodtan vedd fel!
2009. máj. 20. 20:27
 4/14 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem sem gázos, én is felvenném így. Én is azon a véleményen vagyok, hogy inkább a szilikonpánt a gázos. Életemben, ha kétszer volt eddig. Szerintem undorító, hogy ott fénylik a testeden, pedig elméletileg pont azt a célt szolgálná, hogy ne látszódjon, hogy melltartó van rajtad, mégis ott rikít. Ha meg nagyon zavar, hogykilátszik a pántja, akkor vedd le, mármint ha levehető pántú, és akkor pánt nélkül lesz a ruha alatt.
2009. máj. 20. 20:34
 5/14 anonim ***** válasza:
59%
A szilikonpánt tényleg ciki azt ne vedd fel. Hagyd így ahogy most van. Semmi baj vele.
2009. máj. 20. 20:47
 6/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Kicsit fura lenne, ha szilikonpánttal venném fel, hisz akkor tök mindegy milyen színű a melltartó, mert nem az látszik. Akkor nem feleslegesen vettem meg! :-) (Én is így gondoltam)
2009. máj. 20. 20:48
 7/14 anonim ***** válasza:
96%
Azt hiszem a pánt nem vastagabb,hanem szélesebb a ruháénál.Ha így van, és zavarónak érzed akkor néhány öltéssel (lila cérnával) odalehet varrni a ruhapántját a másik pánt közepére,akkor úgy fog kinéni,mintha a ruha pántja lenne.
2009. máj. 20. 20:51
 8/14 A kérdező kommentje:
Igazad van, szélesebb! Tetszik az ötleted, csak nem biztos hogy be merem vállalni, hogy "kilyukasztom" a drága ruhám a tűvel. Még megfontolom.
2009. máj. 20. 20:54
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy, hogy milyen fehérnemű van alatta? Szerintem inkább vegyél egy fekete pánt nélküli melltartót, az a biztos.
2009. máj. 20. 20:55
 10/14 anonim ***** válasza:
34%
A varrótű nyoma nem látszik meg a ruhán,nem lyukasztja ki.
2009. máj. 20. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Gáz a fekete koktélruha lagziba?

1 ruhám van és az fekete, de most valahogy nem akarok venni újat azért, hogy 1x felvegyem...vélemény?

Pánt nélküli ruha alá melltartó?

Nincs nagy mellem 75-ős pánt nélküli menny asszonyi ruhát szeretnék de nem tudom milyen melltartót vehetnék fel alá hogy nagyobbnak tűnjön ,ti hogy voltatok ezzel?

Létezik fedett vállú koktélruha? (koszorúslánynak) linkelnétek?

nem szeretnék ujjatlant, a bolero nem rossz ötlet, de még jobban örülnék, ha eleve úgy lenne szabva. Láttatok már ilyet? sehol sem találok köszönöm

Milyen koszorúslányruha illetve koktélruha lenne jó vagy illene hozzám szerintetek?

14/L Vastagabb, de nem nagyon vastag combjaim vannak ,B-s melleim, szélesebb csípőm van Linkeket is

Holnap megyek ruhát venni esküvőre, de milyet?

A fele társaság baráti kör lesz. A baráti körbe tartozom. Milyen ruhába menjek, hogy ne legyek túl öltözve sem, de alul maradva sem? Koktélruha, vagy kisestélyi. Alakomhoz inkább a kisestélyi megy.

Gáz, ha a menyasszonyi ruhám alatt nincs melltartó?

Nyakpántos lesz és szerintem jól tart. Nektek volt?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!