Menyecskeruhám lila, vékony pántos koktélruha lesz, már megvettem a lila fehérnemű együttesem, de a melltartó pántja vastagabb, mint a ruha pántja. Gáz, ha így venném fel?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
1 ruhám van és az fekete, de most valahogy nem akarok venni újat azért, hogy 1x felvegyem...vélemény?
Nincs nagy mellem 75-ős pánt nélküli menny asszonyi ruhát szeretnék de nem tudom milyen melltartót vehetnék fel alá hogy nagyobbnak tűnjön ,ti hogy voltatok ezzel?
nem szeretnék ujjatlant, a bolero nem rossz ötlet, de még jobban örülnék, ha eleve úgy lenne szabva. Láttatok már ilyet? sehol sem találok köszönöm
14/L Vastagabb, de nem nagyon vastag combjaim vannak ,B-s melleim, szélesebb csípőm van Linkeket is
A fele társaság baráti kör lesz. A baráti körbe tartozom. Milyen ruhába menjek, hogy ne legyek túl öltözve sem, de alul maradva sem? Koktélruha, vagy kisestélyi. Alakomhoz inkább a kisestélyi megy.
Nyakpántos lesz és szerintem jól tart. Nektek volt?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!