Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a ruháról? Normális válaszokat kérnék, nem buta beszólásokat. Első sor, harmadik kép. Fekete fehér.
2012. máj. 15. 14:28
11/25 anonim válasza:
Szerintem nagyon olcsó és giccses kinézete van, olyan, mint amit egy bizonyos kisebbség szokott hordani, én biztos nem venném fel, de ha neked ez tetszik, akkor vedd ezt.
12/25 A kérdező kommentje:
Nem én venném fel, nekem a hófehér ruha az igazi,egyik ismerősöm nézegette,és gondoltam megkérdezem,hogy mi a vélemény róla :)
2012. máj. 15. 15:23
13/25 anonim válasza:
nem való a fekete szin a menyasszonyra, ugyanez bordo mintával esetleg...
14/25 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik nekem is ilyen lesz:)
15/25 anonim válasza:
Tetszeni tetszik, de én feketét biztos nem vennék fel az esküvőmre. Ennek ellenére nem rossz döntés a barátnőd részéről. :)
16/25 anonim válasza:
nekem ez az álomruhám!!!
sajnos megvarratni nem tudom, mert nem tudom felpróbálni sehol....úgy meg nem merem.. :S
17/25 xStefix válasza:
Szerintem nagyon szép, én nagyon szeretem a fekete-fehér kontrasztot. Csak egy kis megjegyzés: fehér kesztyűvel sokkal finomabb lenne, így elég durva kinézete van a sok fekete betét miatt.
Én is néztem anno ilyeneket, de végül teljesen más lett. Én, a nagy fehérruha-párti végül pezsgőszínűben esküdtem. Ez van, ez takarta el a nagy pocakomat. :)
Sok boldogságot neki!
18/25 anonim válasza:
Nekem az ilyen ruhákról mindig a gyászzsebkendő jut eszembe, sajnálom. Én is úgy gondolom, hogy menyasszonyra nem való a fekete. Tudom, hogy van olyan kultúra, ahol meg a fehér a gyász színe, de mi nem ott élünk, így az én kultúrális értékrendem szerint "ítélkezem". Ettől függetlenül nem zavar, ha valaki ilyet vesz fel, de ennek a ruhának tényleg olyan "olcsó" kinézete van.
19/25 A kérdező kommentje:
Nekem is a hatalmas abroncsú,hófehér ruha az álmom :))))
Bár ha a barátomon múlik,akkor nem tudom mikor lesz rajtam olyan :):P
2012. máj. 15. 17:59
20/25 anonim válasza:
nagyon tetszik *-*
de kesztyű nélkül :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!