Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen ízű volt az esküvői...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ízű volt az esküvői tortátok?

Figyelt kérdés

Érdekelne, ki milyet választott :). Hány emeletes volt (ha volt emelete) és milyen ízeket választottatok? Elégedettek voltatok? Vagy utólag lecserélnétek valamelyiket?

Nekünk 3 emeletes volt. A legnagyobb, alsó szint "Kinder Bueno" volt, vagyis csokoládé-vanília-mogyoró-keksz, a középső epres-joghurtos, a legfelső pedig csokoládés fekete erdő. A fekete erdőt cserélném le, mert elvileg csokisat akartunk, de hogy exkluzívabb legyen, ezért lett fekete-erdő. De igazán nem lett fekete-erdőszerű, így gyakorlatilag meggyes csokoládé lett. Jobb lett volna sima csokoládé vagy trüffel. Ezt változtatnám. A másik kettő nagyon finom volt.

Nektek hogy volt, hogy lesz, hogy tervezitek?

2013. febr. 1. 11:35
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

huuu jo a kérdés, ugyis azon rágódom, hogy milyenek legyenek...nekünk négy emeletes lesz, egyelőre a csokis tuti, a citromos tuti, a többi még passz....uh jöhetnek az ötletek! :)

24L

2013. febr. 1. 11:37
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
3 szintes volt, az egész egy ízű karamell volt. Nagyon finom volt. Volt még mellette egy nagy téglalap alakú tortánk az csak csoki volt, csoki krém és csoki piskóta, az is finom volt. Én nem bántam, hogy karamellt választottunk csak.
2013. febr. 1. 11:37
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Én mindenképpen szeretnék sima csokisat, maricpános csokisat(egyszer ettem valami isteni finomat), valami joghurtosat(mondjuk epres), kókuszosat, citromosat. Nem tudom még hogy lesz megoldva. Szeretnék majd egy nagyobb emeletes tortát(2-3 emeletes), meg mellé 2-4 egyszerű egyszinteset. Tehát lenne mindenféle torta, csak még nem tudom hogy milyen elosztásba.
2013. febr. 1. 11:46
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Én majd Sacher tortát szeretnék.
2013. febr. 1. 11:48
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
A miénk márciusban lesz, ismerős cukrász csinálja :) 4 emelet: csokis piskóta erdei gyümölcsös krémmel, diós piskóta és krém (vőlegény kedvence), csokikrémes(doboshoz hasonlóan lesz csinálva, csak nem geil margarinos krémmel, hanem igazi főzött csokikrémmel), az utolsó pedig vaníliakrémes, friss eperdarabokkal :) Az egész laktózmentes lesz (vőlegény laktózérzékeny), és csak ő vállalta, hogy megcsinálja laktózmentes alapanyagokból, a cukrászdák nem :S
2013. febr. 1. 12:03
 6/22 anonim ***** válasza:
96%
2 emelet volt: az alsó Eszterházy, a felső fekete erdő. A miénk finom volt. :)
2013. febr. 1. 12:05
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk két szív volt egyben.

hasonló mint ez

[link]

csak fehér volt. ez egyiken mi voltunk ráírva a másikon meg lányunk neve (akkor volt 1 éves).

az egyik narancs-csoki torta volt, a másik meg málna-limette. mindegyiknek nagyon karakteres íze volt. a díszítés is szuper jó volt.

habár külföldön élünk, itt még a rendelést is úgy vették föl, hogy külön idöpontra hívtak és az utolsó virágszirmot is megbeszéltük.

2013. febr. 1. 12:27
 8/22 anonim ***** válasza:
90%
Két emelet volt: az alsó Eszterházy, a felső citrom. Kívül marcipános volt. Pocsék volt kívül-belül.
2013. febr. 1. 12:36
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
a legfelső eszterházy volt, a középső feketeerdő a legalsó pedig csoki. Még a sajtkrémes túrótorta volt, viszont a férjem érzékeny a túróra, ezért azt kihagytuk.
2013. febr. 1. 12:45
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
3 emeletes volt. Oroszkrém, gesztenye ezek az én kedvenceim voltak a férjem miatt 3.-nak kirschet választottam. De alig ettünk belőle úgyhogy mindegy lett volna.
2013. febr. 1. 13:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!