Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S. esküvő előtt állunk és ellopták a gyűrűm? Hogyan mondjam el a páromnak egyáltalán, mit tegyek?
Ha van rá pénzed, akkor vegyél egy ugyanolyat.
Ha nincs, akkor mondd el a párodnak, hogy mi történt.
Ennél többet/jobbat nem tehetsz.
Mond el őszintén a párodnak..
Nekem az lett volna az első, hogy őt hívom, hogy látta-e..
Lehet ő tette el, mert tudta, hogy jönnek, csak kiment a fejéből..
Elsőre ezt vele tisztázni, aztn, ha 100% ban biztos vagy abban, hogy nem járt benn más, és tuti nem vette egyikőtök sem el onnan, akkro lehet feljelentést tenni..
( erről eszembejut egy barátunk sztorija..1 het után lett meg, a menyasszonya nem merte bevallani, közben a vőlegény nem is tudott róla, hogy a menyasszony keresi, a fürdőben ő talalta meg, csak félt,hogy leverik, így zseb tette...a menyasszony 1 hétig kereste, izgult, és dugdostaa kezét, mire kiderült' hogy mi és hogy történt...)
Elsőkörben menjen minél hamarabb feljelentés a rendőrségnél, nevezd meg az illetőt (szerződésen valami rajta lesz, vagy hívd a upc-t, hogy azonnal adják ki az adatait, legyél fenyegető, határozott, tudálékos, de ne alpári).
Aztán meg szerintem nézz meg aukciós oldalakat, nem árulja-e az illető a gyűrűdet? Mert a kisstílű tolvajok akár ezt is megtehetik. (pl. vatera, apród).
És szerintem vegyél egy újat a saját megnyugtatásodra. A vőlegényednek egészen nyugodtan valld be, hátha meglátja a szemét pasit a városban és jól meg tudja majd fenyegetni, persze csak szóban.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!