Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 nappal esküvő előtt lemondani a vendégeknek?
annyira csalódott vagyok. Hétvégén lesz az esküvőnk,és most szólt ,3 nappal a nagy nap előtt egy régi barátnőm, hogy nem tudnak jönni még se a párjával. :(
De még annyit se tudott megtenni, hogy felveszi a telefont, hanem facebook-on írt.
Akkor unokahúgom most szólt, hogy nem hoz magával senkit,mert a fiú, akit hozott volna, az dolgozik.
Elég rossz, hiszen le van adva a létszám. Mivel eddig úgy volt, hogy szűkösen lesz elég a hely, volt páromnak egy rokona, aki múlthéten találta ki,hogy hozna valakit. És mi mondtuk,hogy sajnos nem lesz már annyi hely, mert épp hogy elférünk.
Most pedig 3 ember is lemondja.
Milyen kellemetlen lesz már, neki azt mondtuk, nincs hely, erre ott lesz 3 üres hely.
Sajnos nem is tudjuk ő helyettük megengedni, hogy hozza azt az illetőt, mert 2 asztal lesz ( idős-fiatal ) és a fiatalok közül nem jönnek hárman, de az idős asztalhoz ülne az a plusz egy pár.
Az megmmilyen, ha külön ülnének? aaahj :(
szerintem fontold meg a poénokat, amiket írtam, a só megnyalása meg az utolsó vacsora...szerintem ütnének!:D esetleg a vőfély szájából is!
Bármit mond a kérdező, én sosem nevettem még ennyit emberi viselkedésen és kérdésen:D Fiatal és idős asztal, bárcsak látnám, ahogy szájon vág a frissen elvált 50 éves vendég, mikor "leöregasztalosozod" őt. Amúgy 60 éves embereket emlegetsz, eleinte még nem a 80 meg a halál közt voltak, csak később írtad ezt, mikor cikiztük az öreg asztalt.
De nem válaszoltál a kérdésemre, és belehalok: az asztalon magán is látszani fog, hogy öreg? Pl. az öregasztal igazi fából készül, mint a régi időkben? A fiataloké pedig rétegelt lemezből lesz vagy üveglap lesz rajta? :D
nem tudom milyen esküvőn voltál,de nálunk annyi szék volt amennyi kellett ilyen nincs egy étteremben hogy eggyel kevesebb a hely plusz valószínüleg a ti családtagjaitok nem is lennének ennyire taplók:P
ja és itt az lenne max a probléma hogy több lesz az üres hely(miután persze lemondjátok az étteremben)mint amennyien lesznek úúúristen összedől a ház XDXD
De nem.. nem érted... Nem kell beültetni a nagymamádat a haverok közé. A nagymamád miért nem ül a tesód vagy amelyik részről nagymama az mellé a nagynénéd/bátyád családja mellé? Aztán az asztalnál már valóban ülhetnek úgy, hogy a nagymama mellé kerül a nagynéni, nagynéni mellé férje, mellé az unokaöcsi, stb...
Én nem szedném így szét, hogy figyelj nagymama, te már 70 éves vagy, ezért nem ülhetsz a 40 éves lányod mellé meg az unokáid mellé, te ülj a többi fonnyadt káposzta néni közé. (Y)....
Remélem nálatok is hétágra süt a nap, mint nálunk...
És nem idegeskedsz már baromságokotn!
Sok boldogságot!
párszor már elmagyaráztam azt, hogy az idős mamák-papák, idősebb rokonok nem biztos hogy olyan nyugodtan el lennének fiatalok között, akár kisgyerekes családok között, ahol a kislányok fel alá rohangálnak az asztal körül.
Egyébként ahhoz képest, hogy ennyi negatív véleményt kaptam erre, hogy 2 asztal volt, MINDENKI dicsérte ezt csak. fiatalok is,hogy velük hasonló korú emberek mellé voltak ültetve, és az idősebbek is örültek, hogy nyugodtan tudtak beszélgetni, enni-inni.Szóval ahhoz képest, hogy itt mindenki ilyen baromi okos, mindnekinek tetszett ez az ötlet és most se csinálnám máshogy! :D
Kérdező, nálunk is hasonló elosztásban volt az ültetés, és mindenki azt emlegeti, mind a fitalok, mind a kicsit idősebbek, hogy ez mekkora jó ötlet volt..
:)
Ezt mondják a szemedbe...
A szabadon választott ülésrendnél az a jó, hohy mindenki ahhoz ül, akihez szeretne (ha fiatal, ha idős).
Mindenkit megkérdeztünk, hogy kb kinek a környékén, ki mellett szeretne ülni. Aztán jött ez így ki. nem én ültettem mindenkit oda, ahova csak én szeretném.
Ülésrend pedig azért volt,mert voltunk más olyan esküvőn, ahol a párommal ketten mentünk, nem volt ülésrend, leültünk egymás mellé, mire visszamentünk táncolásból az asztalunkhoz, 2 hely helyett már csak 1 volt. És nem volt képes a család ( aki oda ült) arrébb ülni, pedig a másik oldalukon ott volt az az egy hely. szóval csak arrébb csusszantak egy helyet, viszont így mi vagy úgy ülhettünk, hogy az idegen család közöttünk.(mivel egy helyet itt-egyet ott hagytak ki) vagy egy helyen ültünk ketten. Hát az utóbbit választottuk, de borzalmas volt.
Így legalább mindenkinek meg volt a helye. Ha menet közbe pedig nem tetszett nekik a helyük, akárkivel cserélhettek volna. Viszont a mi családunk bulizósabb, csak akkor ültek, mikor volt a vacsi, szóval annyi időre meg szerintem abba se hal senki bele, ha nem az mellett ül, akivel szeretne. De ahogy mondtam, ilyen se volt, hiszen barátokat barátok mellé ültettük, ahogy kérték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!