Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eskuvoi fotost es videost keresek. Lehetoleg kulon szemelyeket. Van aki a volt szolgaltatojaval maximalisan elegedett? Neked ilyen volt?
Kerem szolgaltatok ha vannak itt, ne irjanak. Tapasztalatokat kerek, nem reklamot.
Arat is irjatok, rendben?
Szines, vidam, olyan igazi boldogsagos kepeket szeretnek, a szertartasokrol pedig, igazan jol elkapott pillanatokat.
A video ne unalmas dokumentalo jellegu legyrn, hanem erzelmes, finom.
Nekünk csak fotósunk volt, Aradi Barnának hívják. 2 éve 100e FT-os csomagját kértük. Délután 1-kor volt a kreatív fotózásunk, utána a szertartás és éjfél utánig maradt.
Gyönyörű képeink lettek (kb. 5-600 db), gyorsan is dolgozott, 2 nap után már láttuk a képeket, amiből választhattunk retusálásra.
Fotós vagyok, szándékosan nem ajánlom sem magam, sem más fotósokat (Hiszen kérted, hogy ne tegyük. Viszont írtam két blogposztot is a fotósválasztásról és a vele való együttműködésről, ha érdekel írj privátot, elküldöm a linkjüket.), de filmeseket igen. Egyrészt mert amit Ők csinálnak az világszínvonal és szemléletformáló, másrészt pedig mert így nem érhet az a vád, hogy elfogult vagyok és reklámozok:
Hirtelen ennyien jutottak eszembe, de biztosan van még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!