Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Eljegyzésfelbontás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljegyzésfelbontás?

Figyelt kérdés
Nincs pézünk esküvőre. Sajnos nemúgy alakultak az anyagi dolgaink, ahogyan szeettük volna, 3 családtagunktat temettük el az idén, jóval minuszban van a keretünk. Jöcőre szeerttünk volna egy szűk családi körben tarttt (15) fős esküvőt, de mind a ketten úgy látjuk, hogy az elkövetkező 10 éven belül nem hogy ez nem valósítható meg, hanem sajnos a lakás és a gyermek sem. Nemtudja, hogy vissza szeretném neki adni a gyűrűt, és élni úgy, mint eddig. Butaság lenne? 28/n
2016. júl. 2. 12:26
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

Szia, ne add neki vissza ,mert akkor a párod megijed. Ha mar egyszer igent mondtál,miert adnád vissza?! Utána elgondolkodna,higy mi állhat a háttérben. Es nőként ne mondd,hogy te nem gondolnál arra,hogy azaz indoklás miszerint nincs pénz az esküvőre csak kifogás? Régen az eljegyzés utan általában 1 evre ra megtartották az esküvőt is. Manapsag a párok évekig jegyben járnak pontosan anyagi gondok miatt. Es ez nem feltétlenül rossz. Ő is tisztában van ezzel. De ha vissza adod,mit mondanál miert? Mondd ki az ibdokod hangosan. Ugye hogy butaság?! Butaság? Vagy más miatt adnád vissza? Igaz az elhúzódó jegyesség is rossz,ha a párok nem jutnak egyről a kettőre. De a ti esetekben megérthető. Szóval gondolkozz egy kicsit.

25L

2016. júl. 2. 15:13
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Ja, vagy ahogy a többiek írták simán megtarthatjátok most az esküvőt, csak polgárit csináltok és le van tudva. Meg otthon is csinálhattok a rokonokkal ünneplést, főzést, és akkor szinte alig kerül valamibe és 15 fő szerintem simán elfér bárkinél (vagy olyan rokonnál, akinek nagyon lakása/háza van).
2016. júl. 2. 17:06
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha otthon főztök, mint ballagáskor szokás meg vesztek üdítőket, esetleg sört, bort akkor az maximum 30-40 ezer forint 15 főre. Töményet hoznak a vendégek, a polgári ingyenes két tanúval és máris minimál költséges esküvőtök volt.
2016. júl. 2. 17:10
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan!

Mi most házasodtunk össze,sima polgári szertartás, utána nálunk buli a kertben. 20 ember volt, a gyerekekkel együtt. Kb. 50 ezer volt az összes kiadás: ruhák, kaja, italok, és mi kifizettük a 15-ezret, hogy szombaton legyen.

Kb. vissza is jött a nászajándékokból, sőt talán kicsivel több is.

Aztán a folytatást meglátjátok. Gondolom most is laktok valahol, a gyerekcsinálás pedig ingyen van. ;)

2016. júl. 2. 17:30
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Akkor add vissza ha szakítani akarsz. Ha nem akkor tök felesleges..én is a két tanús esküvőt javaslom.
2016. júl. 2. 17:54
 16/30 A kérdező kommentje:
Igazatok van, hogy buta indok es igent mondtam, de rosszul erzem. Magam egy ilysn ertekes gyuruvel a kezemen, mikor tudom hogy mennyi mindenre kellene a pénz. Ez a fozzunk es miegymás azért nem. Jo ötlet mert sok az érzékeny a csaladban nem szeretnem ha valaki miattamnlenne roeszul.
2016. júl. 2. 19:47
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem simán tudtok úgy főzni, hogy az mindenféle érzékenynek, meg diétásnak megfeleljen. Csak akarni kell. De, ha ez ennyi galibát okoz simán elmehettek 2-en meg a tanúk és meg van oldva.
2016. júl. 2. 21:15
 18/30 A kérdező kommentje:
Ne erts felre, nem galiba. Szivesen sütök fozok, imádok. Csak tudodm hogy mennyire el kell kuloniteni keszizes kozben az alapqnyagokat. De ha meglesz a megoldas ezt is megoldom. Nem vagyok hulye gyereke anyamnak! Felvetettem a 2 tanus dolgot, nem. Nagyon tetszik neki
2016. júl. 3. 13:12
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell a kéttanúsat erőltetni, ha nektek nem tetszik. Attól, hogy gyűrű van az ujjadon, lehetsz ugyanúgy az élettársa, mint nélküle lennél.

A gyűrű egy ígéret. Az ígéretet nem vontátok vissza, de a körülmények mások. Szerintem becsülendő, hogy nem ragaszkodsz mindenáron a házassághoz, de ne vedd el az álmodat se magadtól, se a párodtól. Tíz év hosszú idő, sok minden változhat.

Plusz manapság már senki nem néz le azért, mert évekig jegyben jársz, teljesen elfogadott. :)

2016. júl. 3. 13:54
 20/30 A kérdező kommentje:
Ragaszkodom a hazassghoz csak nem. Csapom ki a hisztit, mert fel tudom. Mernina dolgok súlyat.
2016. júl. 3. 19:10
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!