Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a duci menyasszonyokról? Volt hogy arra gondoltatok egy esküvőm, hogy csúnya a menyasszony?
jópofák voltak a kommentek-és az jutott eszembe,hogy milyn sokan emlitik a sok smink rengeteg cicoma és a természetestől JELENTŐSEN elütő dolgokat.
érdekes ez-nagyon.miért kell ennyire felturbózni és már már a nevetségességig bábut csinálni egy menyasszonyból?
ő sem érzi jól magát,csetlik botlik....stb.
miért nem lehet egy kellemes vidám napot ebből?
minden kényelmes és kellemes legyen és csak annyira legyen ünnepiesebb-ami még jól élvezhető.
ne legyen kiló vakolat.minek?ne legyen kényelmetlen ruha.minek?
ezzel tönkre is teszem azt a napot amire kellemesen kellene emlékezni,és nem arra,hogy ja ezt ne igy jaj amazt nehogy....
:)
Nekem a duci menyasszonyokkal, nőkkel semmi gondom, van, aki duciként is gyönyörű, az meg a magánügye, hogy miért annyi kiló, amennyi. Neki kell jól éreznie magát a bőréven.
Viszont voltam már olyan esküvőn, sőt, rengeteg képet láttam, ahol úgy gondoltam ronda a menyasszony. Az ízlés, stílus hiánya nem kilók kérdése - és sok esetben nem is pénzé.
Általában a falusi menyasszonyok szoktak ritka ízléstelenek lenni amúgy, 30 évvel ezelőtti divat szerinti habos-babos, műanyag ruhával, ahol az abroncs 10 centivel a boka felett leng, és lehetőleg még kis szütyővel a csuklón és két rózsaszín koszorúslánnyal, jó gagyi műanyagfűzővel stb.
Az esküvő előtt beléptem FBon egy Esküvői csevegő csoportba, és oda rendszeresen töltöttek fel a menyasszonyok fotókat. A három hónapos tagság alatt legalább 100 menyasszonyt láttam, de egy kezemen meg tudom számolni azokat, akik tényleg szépek voltak. A többség előnytelen/csúnya/ízléstelen (megfelelő rész aláhúzandó) ruhát választott, túlzásba estek a sminkkel, hajjal, ékszerekkel, dekorral, tulajdonképp mindennel. Nekik biztosan az én fotóim nem tetszettek, és a végletekig egyszerű és visszafogott esküvőmet sem szerették volna, de ez mindegy, én ilyen vagyok, hányok a székszoknyától és szerintem az legyen az asztalon, ami ehető, semmi úszógyertya meg hülye lampionok. Na mindegy.
Vissza a menyasszonyra: szerintem minden testalkatú menyasszony lehet csinos és szép. Viszont sem az esküvőre költött millióktól, sem a soványságtól nem lesz valaki elegáns és stílusos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!