Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nők nem érzik, hogy átverték...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők nem érzik, hogy átverték őket?

Figyelt kérdés
Egy rakás nő olyan férfival van, aki nem tudja eltartani. Nők teljes állásban dolgoznak, fizetik a számlák felét, a házi munka, és a gyerekek körüli munka nagy részét is ők csinálják. Emellett stresszelnek a kaján, félnek, hogy ha meghíznak a kanapén böfögő férjüknek nem fog felállni. Engedik seggbe, számukra megalázó dolgokat is megcsinálnak az ágyban, mindezt egy férfinak, aki még el se tudja tartani. Nem érzitek, hogy az egész életetek egy átverés?
tegnap 06:32
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
100%
Nem úgy volt hogy a nők állítólag le sem állnak ha nincs minimum bmw, ház, nyaraló stb?
tegnap 06:42
 2/51 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, én nő vagyok, de nem így élek, ahogy a barátnőim sem. A férjünk kiveszi a részét a házimunkában, gyereknevelésben, nem stresszelek a kaján, nem izgulok, hogy megcsalna a férjem, nem engedem s*ggbe, nem is volt még téma.

Aki eltüri ezt, hogy a férje semmit nem csinál, biztos nem veszi ennyire véresen komolyan, ahogy leírod.

tegnap 06:44
 3/51 anonim ***** válasza:
95%

De, egyre több nő dönt úgy, hogy neki ez a cirkusz nem hiányzik. Jól elvan egyedül, barátnőkkel, vesz egy kiskutyát, egy vibrátort, és a pasikat messze elkerüli.

Szerinted miért van ennyi incel?

tegnap 06:46
 4/51 anonim ***** válasza:
100%

Olyan férfihoz elvből nem megyek hozzá, aki így viselkedik a kapcsolat alatt. A legelején lefektettem a szabályokat, megcsalt. Elváltam, pedig gyerek is van.

Régen rossz, ha el kelll tartson valaki. És hiába akarta az exférj családja, hogy házicseléd legyek, nem lettem, ketten végeztük el a feladatokat.

Az az igazi kiszolgáltatottság. Gyerekvállalás előtt mindenképp dolgozni kell, hogy kapja a nő a juttatásokat,, majd előre megtervezni hogyan tud vissza állni dolgozni.

Az a baj, hogy rengeteg nőnek nincs hova mennie. Csak úgy érdemes házasodni, ha van hová menni, van egy B terv.

tegnap 06:59
 5/51 A kérdező kommentje:
#4 Az rendben van, ha azért dolgozol, mert te azt akarod, lényeg, hogy a lehetőség adott legyen, hogy ha ott akarod hagyni, bármikor ott hagyhatod. Számomra az ''eltart''nem csak azt jelenti, hogy minden kiadást fizet, hanem hogy a biztonságomról is gondoskodik. Van külön bankszámlám, amihez csak nekem van hozzáférésem, erre a férjem rendszeresen utal, ennek a nagy részét félre teszem.
tegnap 07:13
 6/51 anonim ***** válasza:
100%
De hát mi nők mind aranyásók vagyunk. Mégis hogy fordulhatna elő ilyesmi?
tegnap 07:16
 7/51 anonim ***** válasza:
100%

ember te nem csak a férfi nemet húztad és fikáztad le, hanem a nőit is....

Semelyik ember sem egyforma...

tegnap 07:46
 8/51 anonim ***** válasza:

Nem, mert ilyen kapcsolatom nem volt soha és nem is lesz. Maximum annyi, hogy én is dolgozom, ez rendben van. A párom fizet több apróságot, de nem akarnám, hogy eltartson, folyamatban van egy félig-meddig közös vállalkozás (úgy félig, hogy kb ugyanazzal foglalkozunk, de valószínűleg két külön cég lesz, de segíteni tudunk mindenben egymásnak), ez érdekel is, nem kényszerből csinálom, szeretek az adott dologgal foglalkozni.

Nincs anál meg egyéb baromságok az ágyban, nem böfög a kanapén, egyáltalán nem olyan, mint egy ilyen sztereotip proli. Főzni nagyrészt ő szokott, az egyéb feladatokból is kiveszi a részét. Összességében rá teljesen igaz, hogy könnyebb mellette az életem, mint egyedül, és ehhez nem kell konkrétan eltartania.

tegnap 08:06
 9/51 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondom, hogy nincsenek ilyen beteg önbecsüléssel rendelkező nők, akiket leírsz, de azért ez egyáltalán nem gyakori. És a férfiak nagy többsége sem vágyik arra, hogy a nő szolgaként viselkedjen. Egy egészséges kapcsolatban a felek nem kihasználják a másikat, hanem közös életet építenek.
tegnap 08:32
 10/51 anonim ***** válasza:
100%

Hát én sosem úgy képzeltem, hogy egy férfi fog eltartani, nem akarok anyagi függőségben élni. Én is képes vagyok dolgozni, jól is keresek, nem azért tanultam, hogy háztartási robot legyek, aki zsebpénzt kap.

A házimunka és a gyerekek körüli teendők nálunk felesben mennek, vagy éppen az csinál egy kicsit többet, aki jobban ráér. Ez most én vagyok épp, de van, amikor a férjem. Aki egyébként nem egy kanapén böfögő zsírdisznó, ő is odafigyel magára, ahogy én is. És nem miatta, hanem magam miatt, nem akarok ilyen lelakott, elhízott nő lenni 40 éves koromra. Őt nem nagyon érdekli, ha felszedek 1-2 kilót, én azonnal kiakadok, ha észreveszem magamon. Az ágyban meg csak olyasmi történik, amit én is akarok.

Szóval nem, nem érzem magam átverve, igazából én pont úgy élek, ahogy szerettem volna.

37N

tegnap 08:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!