Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért hiszi a feleségem, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszi a feleségem, hogy természetes dolog, férjes asszony létére társkeresőn beszélgetni más férfiakkal?

Figyelt kérdés

2014. máj. 8. 13:49
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
18-as ne sértegess!! Nagyon alacsony szinvonalon állsz!
2014. máj. 8. 14:13
 22/40 anonim ***** válasza:
83%
Hát mit mondjak...te sem vagy ám magas színvonalon....:D
2014. máj. 8. 14:16
 23/40 A kérdező kommentje:
22-es szívesen összemérném az elmémet a tiéddel!
2014. máj. 8. 14:18
 24/40 anonim ***** válasza:
82%
Nem alacsonyodom le.
2014. máj. 8. 14:19
 25/40 A kérdező kommentje:

85 %-os sértegetésen kívül semmi értelmeset nem írsz!

Akkor ki alacsonyodna kihez?

2014. máj. 8. 14:20
 26/40 anonim ***** válasza:
86%
Mint ahogy írtam, már válaszoltam a kérdésedre, de te semmi másra nem reagálsz, csak a kötözködésekre. Hát akkor legyen. Ha ezt szeretnéd....
2014. máj. 8. 14:22
 27/40 A kérdező kommentje:

Ez a kérdés most ennek az apropóján íródott? http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__hazassag_..

Amúgy ha mégsem. Nem tudom miért hiszi, mert egy nem nyitott házasságban nem gondolnám, hogy természetes dolog társkeresőn férfiakkal beszélgetni.

Ha ez Te vagy, akkor valóban válaszoltál. Köszönöm. Sértegetéseidet azonban határozottan visszautasítom.

Még adósak vagytok azok beleinkelésével, ahol én a nőket sértegetem.

2014. máj. 8. 14:26
 28/40 A kérdező kommentje:

Van feleségem!

Ezért megkérem a kommentelőket, hogy privátban ne ajánják fel szolgáltatásaikat!

2014. máj. 8. 14:31
 29/40 anonim ***** válasza:
89%

Értelmét nem látom belinkelni a másik kérdést, mert bizonyára azt válaszolnád, nem te voltál. És tekintve, hogy az oldal anonym nem is tudnám bebizonyítani ennek ellenkezőjét.

Te kezdted a provokációt a kérdéseddel, így én meg (több társammal egyetemben) ezt utasítom vissza.

2014. máj. 8. 14:33
 30/40 A kérdező kommentje:

Kikérem magamnak, hogy provokációnak nevezed a kérdésemet! Gondolom magadból indulsz ki!

Űljetek csak össze a "társaiddal".

2014. máj. 8. 14:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!