Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Vajon hová teszi a párom a pénzt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon hová teszi a párom a pénzt?

Figyelt kérdés
Párom alkalmi munkákat csinálgat, mikor hazajön mindig azt mondja, hogy nem fizették ki. Ma beszéltem az egyik ismerősömmel aki azt mondta, hogy minden este ki vannak fizetve. Nem értem akkor hová tűnik a pénz, a párom nem iszik. Most is tiszta ideg vagyok. Mit tegyek?
2014. máj. 15. 21:20
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Amúgy miért nem ülsz le vele és beszéled meg?

Ha hazudozni kezd azt csak észre veszed nem?

2014. máj. 15. 21:47
 12/25 A kérdező kommentje:
Hazajön, eszik, fürdik és alszik, nincs időnk beszélgetni. Egy hete egy forintot sem adott haza.
2014. máj. 15. 21:54
 13/25 anonim ***** válasza:
adósság, szerencsejáték (kaparós, tippmix, kenó stb.) - a piát észrevennéd gondolom.
2014. máj. 15. 22:00
 14/25 anonim ***** válasza:
16%
Ja, csak egy hete? Azt hittem, hónapokról beszélsz. Egy hét alatt simán lehet, hogy még nem fizették ki.
2014. máj. 15. 22:00
 15/25 anonim ***** válasza:
68%
jó felfogtuk nem kell azért ötször leírni ugyanazt
2014. máj. 15. 22:01
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Jó kis kapsolat, együtt éltek, és egy hete egyaltalán nem kommunikáltatok..

Ez alapján akárhova megy a penz..hiszen nem is beszéltek..

Egyébkent én amikor megtudtam volna, hogy az ismerős szerint kiizették, akkor eléálltam volna a kérdéssel..

Viszont az ismerős honnan tudja ezt?

2014. máj. 15. 22:08
 17/25 anonim ***** válasza:
Amíg eszik addig sem tudtok beszélgetni?
2014. máj. 15. 22:13
 18/25 A kérdező kommentje:
Mert az ismerősöm is ott adja le a bodzát ahol a párom. Mikor hazajön akkor én a gyereket rendezem ezért sem tudunk beszélni. De mindig elmondja, hogy nem fizettek a bodzáért.
2014. máj. 15. 22:14
 19/25 anonim ***** válasza:
25%

"Hazajön, eszik, fürdik és alszik, nincs időnk beszélgetni. Egy hete egy forintot sem adott haza."

Nincs 5 percetek beszélgetni? Na, ilyet ne mondj, mert ez hülyeség. Milyen házaspár vagytok így egyáltalán?

A másik meg, hogy miért is adja haza a pénzt a férjed? Te miért nem dolgozol csak a markodat tartod?

2014. máj. 15. 22:42
 20/25 anonim ***** válasza:

Nője van,piál,szerencsejáték,nagyjából ennyi...

Szép kis kapcsolatotok lehet....

2014. máj. 16. 07:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!