Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fogatható ez el "közös" kasszánál?
A közös kassza az azt jelenti hogy jelenleg csak én rakok bele, a feleségem nem. Persze ez nem zavar. Viszont mennyire elfogadható az hogy én csak ételre, és a munkahelyre való utazásra költök? Míg ő a fizetésból vesz benzint, befizeti a csekkeket, az ő 15.000ftos laptop telefon net csekket. E mellett vesz magának egy kis csekély ruházatot pár ezerért (3-4 ezer) és hogyha megy a boltba vagy van aprója 100asok, 200asok bele rakja a perselybe összegyűjti és ezt a 20-30 ezret magára költi. Volt már rá példa. Most jelenleg is gyűjt 15.000ftnál jár, és cipőre gyűjt (40.000ftosra)
mennyire elfogadhataó ez? A fizetésem olyan 300.000-400.000ft
Hát változtassátok meg a rendszert olyanra, ami nem fáj Neked!
Fizessetek ki minden szükségest, ételt, számlákat, stb., és ami hónap végére megmarad, arról döntsetek közösen, vagy ha nincs közös cél vele, felezzétek el! a maradék felét is sajnálnád, hogy akár elszórja?:)
mert 60kg-osan kövér lenne egy gyerekehez? ne haragudj de tényleg nem látod h csak a kifogásokat keresi? egy 60kg-os hol kövér? nekem is rossz a gerincem,mélgis szültenm 3 gyereket 5 éven belül átlag 70kg-osan mentem szülni
kamu és kamu!!
biztos valamit jól tud a csaj h ennyire meghülyített
Nem terhelődhet a gerince és orvosi utasítás hogy fogynia kell. Pluszban 156 cm és nem is magas.
Fogalmam sincs, azt mondta szeretne 50 kg lenni, hogyha elmegy hízni annyi kg legyen mint most, vagy kicsivel több mert még ez bírja a gerincét, ha ennyivel esne teherbe és még rájönne plusz 10-12 kg akkor az már rosszabb volna.
10-12-t sem kell híznia, ha ilyen beteg akkor biztos kapna spec. diétát, hogy babának és neki is jó legyen.
etet téged, de biztos jól tud teljesíteni ott, ahol kell
Nem fogadhatô el ez közös kasszånål, mert annak az a lényege, hogy közösen tesszük bele a pėnzt és közösen döntjük is el mire lesz elköltve. Ha te måsra szeretnėd elkölteni, akkor mond el neki mire, ő is elmondja ő mire, és addig kell csiszolni a dolgokat, amīg a kėt vėlemėny nem talålkozik. A sztori szempontjából meg lėnyegtelen hogy ő jelenleg nem tesz be pénzt, mert a jövőben nem így lesz, csak átmeneti állapot.
Mellékes magånvélemėnyem, hogy havi 3-400 ezer ft-os jövedelem/2 fő bevételnél a 40.000 ft-os cipő igencsak luxus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!