Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek mi az a legfőbb...

Szerintetek mi az a legfőbb dolog ami megkülönbözteti a szexkapcsolatot a szeretői viszonytól?

Figyelt kérdés
2022. aug. 22. 13:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
84%

a szeretői viszonyban több van, mint a szexben. A szexkapcsolat csak a szexre megy.

szerintem

45/F

2022. aug. 22. 13:50
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
A szeretők akár napi kapcsolatban vannak, - legalább is online -, programokat is csinálnak, bensőséges a viszonyuk.
2022. aug. 22. 13:50
 3/11 anonim ***** válasza:
93%

A szexkapcsolat egy etikus dolog, mert mindenki tudja ki mit vár.

A szeretői kapcsolatban legalább az egyik félnek van párja, akit átver és megcsal.

Szerintem ennyi a különbség.

2022. aug. 22. 13:52
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Már leírta nagyjából a 3-as. A szexkapcsolatnál mindkét fél tisztában van vele, hogy csak szexre tartják egymást és ezzel nincs is semmi baj. Szeretőt tartani pedig gerinctelen dolog, mert a párod háta mögött pótolsz be valamit mással, amit hiányolsz a kapcsolatból. Ráadásul gyakran előfordul, hogy még hülyíted is a szeretődet, hogy többet akarsz tőle, pedig csak szexre kell. Rengeteg ilyen kérdést olvasni itt, hogy belezúg a nő a házas szeretőjébe, de az nem hajlandó válni... Talán mert nem is akar. :D
2022. aug. 22. 14:09
 5/11 anonim ***** válasza:
26%
Két kapcsolatban élő fél között miért ne lehetne szexkapcsolat?
2022. aug. 22. 14:12
 6/11 anonim ***** válasza:
5. Nem ez volt a kérdés.
2022. aug. 22. 14:13
 7/11 anonim ***** válasza:
45%
6. Azt én értem, hogy mi a kérdés. Ellenben elkezdődtek olyan válaszok firtatása, ami szerintem nem fedi a valóságot. Ezért reflektáltam rá. Ennyi történt.
2022. aug. 22. 14:15
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
#5 Azokat már szeretőknek szoktuk hívni. Úgy is mondhatnánk, hogy a szeretők egy olyan szexkapcsolatot alakítanak ki egymással, ahol a hagyományos szexkapcsolattal ellentétben nem érvényesül a ,,míg nem ártasz vele, azt tégy amit akarsz" elv. Az én értelmezésemben egy szexkapcsolatnak pont az lenne a lényege, hogy két egyedülálló ember nyílt lapokkal játszva tisztázza egymással, hogy csak szexért vannak együtt. Ezzel pedig nem ártanak senkinek.
2022. aug. 22. 14:19
 9/11 anonim ***** válasza:
67%
Ha két kapcsolatban élő fél között csak szex van, én azt is szeretői kapcsolatnak nevezem.
2022. aug. 22. 14:20
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
A szeretői és a szexkapcsolatnak is lehet érzelmi része akár egyik vagy mindkét fél részéről, viszont a szeretői kapcsolatnál bántanak vele másokat, mivel nem függetlenek.
2022. aug. 22. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Mit szóltok hozzá, hogy már kezdik pedzegetni a megkülönböztetést a rezsicsökkentés kapcsán? Micsoda dolog ez?

Igaz, hogy most még csak az önkormányzatokról és gazdálkodó szervezetekről van szó, de ha már egyszer egyáltalán ez felmerül, abból szerintem semmi jó nem fog kisülni.

Tényleg ez az egyetlen dolog, ami megkülönbözteti az inceleket a férfiak alsó 80%-ától és minden erről a tőről fakad?

Az egyetlen különbség az, hogy ők képtelenek feldolgozni annak a tényét, hogy nem elég vonzók a nők számára, így a maximum amit elérhetnek, az egy olyan párkapcsolat, ahol egzisztenciával kell kompenzálniuk és cserébe néha talán szex is van, de ott is másra gondol a...

Miért hiszik azt az emberek hogy a nemi diszkrimináció jó dolog?

Azt hittem büntetendő a faji, nemi és vallási megkülönböztetés, aztán kiderül hogy nem. Sőt elvárt és természetes. Legalábbis a nemi apartheid.Pl. külön női és külön férfi wc/mozsdó. Uszodában külön öltöző/zuhanyzó. Még azt is elvárják a nők hogy a férfi nyissa ki...

Biztosan jó dolog a megkülönböztetett fizetés?

A PDSZ vezetője nyilatkozta, hogy tarthatatlan, hogy nincsenek rendesen differenciálva bérek. Nem tudom, ez engem mindig zavart. A felsőoktatásban próbálják beleverni az emberbe, hogy az állami szférában csak úgy lehet ösztönözni a dolgozókat, ha látják, hogy...

Ez már fordított rasszizmus lenne? Szerintetek rendben van az alábbi dolog? ⬇

Előre szeretném leszögezni, hogy nem vagyok rasszista, az égvilágon semmi problémám sincsen a színes bőrű, más kultúrából és vallásból érkező emberekkel. Viszont a következőt egy kicsit soknak találom: van egy sorozat, a lényege hogy nagyrészt Grimm-mesék szereplőiről...

SRÁCOK! Mi ez a megkülönböztetés, hogy egy bizonyos dolog egyes lányoknak jól áll, de ha "barátnő típusról" van szó, már kiábrándító?

Apróságokra gondolok, mint pl. amit az itteni egyik kommentelő írt az imént a dohányzásról, hogy a felszínes, ribis lányok esetében tetszik neki, de ha barátnő típusról van szó, akkor már kiábrándító. Vagy pl. amikor bizonyos férfiakat a nő ágybéli viselkedése...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!