Szerintetek mi az a legfőbb dolog ami megkülönbözteti a szexkapcsolatot a szeretői viszonytól?

válasza:a szeretői viszonyban több van, mint a szexben. A szexkapcsolat csak a szexre megy.
szerintem
45/F

válasza:

válasza:A szexkapcsolat egy etikus dolog, mert mindenki tudja ki mit vár.
A szeretői kapcsolatban legalább az egyik félnek van párja, akit átver és megcsal.
Szerintem ennyi a különbség.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Igaz, hogy most még csak az önkormányzatokról és gazdálkodó szervezetekről van szó, de ha már egyszer egyáltalán ez felmerül, abból szerintem semmi jó nem fog kisülni.
Az egyetlen különbség az, hogy ők képtelenek feldolgozni annak a tényét, hogy nem elég vonzók a nők számára, így a maximum amit elérhetnek, az egy olyan párkapcsolat, ahol egzisztenciával kell kompenzálniuk és cserébe néha talán szex is van, de ott is másra gondol a...
Azt hittem büntetendő a faji, nemi és vallási megkülönböztetés, aztán kiderül hogy nem. Sőt elvárt és természetes. Legalábbis a nemi apartheid.Pl. külön női és külön férfi wc/mozsdó. Uszodában külön öltöző/zuhanyzó. Még azt is elvárják a nők hogy a férfi nyissa ki...
A PDSZ vezetője nyilatkozta, hogy tarthatatlan, hogy nincsenek rendesen differenciálva bérek. Nem tudom, ez engem mindig zavart. A felsőoktatásban próbálják beleverni az emberbe, hogy az állami szférában csak úgy lehet ösztönözni a dolgozókat, ha látják, hogy...
Előre szeretném leszögezni, hogy nem vagyok rasszista, az égvilágon semmi problémám sincsen a színes bőrű, más kultúrából és vallásból érkező emberekkel. Viszont a következőt egy kicsit soknak találom: van egy sorozat, a lényege hogy nagyrészt Grimm-mesék szereplőiről...
Apróságokra gondolok, mint pl. amit az itteni egyik kommentelő írt az imént a dohányzásról, hogy a felszínes, ribis lányok esetében tetszik neki, de ha barátnő típusról van szó, akkor már kiábrándító. Vagy pl. amikor bizonyos férfiakat a nő ágybéli viselkedése...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!