Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szexkapcsolatban miért...

Szexkapcsolatban miért csinálhatja ezt velem?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Adott egy férfi akinek felesége van, de össze járogatunk szexelni . Iszonyatosan jó vele , eddig a kommunikáció is nagyon jó volt, szinte mindennapos ,mostanában viszont azt vettem észre hogy egyre ritkábban keres, ha ír is pár mondat az egész.

Nekem hiányoznak a beszélgetések .

Tudom,tudom nem kéne kezdeni egy nős férfival. De nagyon jól érzem magam vele ,és szeretem mikor beszélgetünk.

Úgy tervezem hogy rákérdezek mi az oka ,vajon bennem lehet a hiba? Megunt volna? Vagy csak már nem vagyok számára elég érdekes

2025. máj. 31. 11:30
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
96%
Eleinte befűzött és mivel már megvagy neki nem erőlteti meg magát mert tudja, hogy lefekszel vele.
2025. máj. 31. 11:33
 2/22 Noren1989 ***** válasza:
33%

www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Ugyanezen válaszok illenek ide, Lujzikám.

2025. máj. 31. 11:44
 3/22 anonim ***** válasza:
29%
Lujzika. 😂😂😂
2025. máj. 31. 11:46
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg már úgy érzi, hogy nem kell annyi energiát befektetnie ahhoz, hogy fenntartsa veled a szexkapcsolatot. A másik magyarázat az lehet, hogy egy jobb periódusba ért a kapcsolata a feleségével, és kevésbé igényli tőled a törődést.
2025. máj. 31. 13:49
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
A szexkapcsolatnak annyi a lényege, hogy ha mindkettő épp ráér és épp van kedvük, akkor szexelnek. Amíg újdonság volt a kapcsolat veled, addig többször keresett. Ha szexelni akar veled, tuti, hogy keresni fog.
2025. máj. 31. 14:06
 6/22 anonim ***** válasza:
89%
Lesz ez rosszabb is! Majd beadagolja hogy bocs, húzós napjaim voltak/vannak, nem lesz időm írni sem. Aztán a szex előtti npokon megint érdeklődöbb lesz, te elalélsz hogy időt szakít rád, megdug, aztán megint jön azzal hogy egy perc ideje sincs, írni sincs, aztán ha dughatnékja támad, megint érdeklődöbb lesz szex előtti naookon stb. És ha naív vagy, és érzelmileg igénytelen, évekig fogja veled játszani, meg melletted mással is.
2025. máj. 31. 14:13
 7/22 anonim ***** válasza:
90%
Én mondjuk szingliként szoktam szexkapcsolatozni, de úgy sem viszem túlzásba a kommunikációt a nőkkel, mivel abból lesz majd az, hogy elkezd érzelmileg kötődni és többet akar. Szóval ha már lefixáltátok hogy csak szex akkor azon túl nem kell túlzásba vinni a kommunikációt, mert az csak bonyolítja a dolgokat. Ha meg felesége van szintén érdekes a sok chatelés növelve a lebukás esélyét. Ha te többet akarsz mint szex, jobb ha keresel egy független pasit aki csak veled foglalkozik. 35/F
2025. máj. 31. 15:21
 8/22 A kérdező kommentje:

Igen én ezt meg is értem, hogy így van, de akkor hónapig miért írt mindennap? Ha csak 5 mondatot beszéltünk de akkor is.

Váltott műszakban dolgoznak a feleségével így sokat van egyedül is otthon. Tehát írhatna akkor is ha akarna

De ha keres majd megkérdezem tőle szándékosan kerül e mostanában.

2025. máj. 31. 15:42
 9/22 anonim ***** válasza:
57%
Lotyó vagy és csak lyuknak használ.
2025. máj. 31. 16:25
 10/22 anonim ***** válasza:
80%
Kérdező! Neked napi 5-6 mondat elég ahhoz hogy szexelj bárkivel? Azt mondtad hiányzik a beszélgetés. Milyen beszélgetes? Napi 5-6 mondat? Nem akarlak bántani, de ihetetlen igénytelen vagy érzelmileg, ezt pedig a pasi ki is használja.
2025. máj. 31. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Akinek van szeretője, hol ismerkedett meg vele?

46 éves férfi vagyok, szexmentes házasságban és nagyon rossz így lenni. Kíváncsi vagyok hol sikerült partnert találni, merre érdemes keresgélni. Köszönöm.

Gyakori szerető mellet másik szeretőt vagy szexkapcsolatot tartani? Megszokták csal i a szeretőt is? Vagy már 2 nel több no tartasa problémás?

Van olyan pasi aki feleseg és szeretk mellett még keres egy3 ik at? Van energiája egyáltalán 3 nő hoz?

Önismereti kérdés. Ajánljatok kérlek olyan könyveket amivel felfogom végre, hogy ne maradjak bent egy szexkapcsolatban, hogy többet érdemlek?

Nem tudom hogy jó topikba tettem e fel a kérdésemet. Annyira jó amikor együtt vagyunk, lila köd szerelmes vagyok de nem akar kapcsolatot, van hogy napokig nem keres, érzem is, hogy egy nagyon nagyon jó idő töltés vagyok. Amíg nem ismertem, nem hittem hogy nehéz...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!