Szexkapcsolatban miért csinálhatja ezt velem?
Sziasztok
Adott egy férfi akinek felesége van, de össze járogatunk szexelni . Iszonyatosan jó vele , eddig a kommunikáció is nagyon jó volt, szinte mindennapos ,mostanában viszont azt vettem észre hogy egyre ritkábban keres, ha ír is pár mondat az egész.
Nekem hiányoznak a beszélgetések .
Tudom,tudom nem kéne kezdeni egy nős férfival. De nagyon jól érzem magam vele ,és szeretem mikor beszélgetünk.
Úgy tervezem hogy rákérdezek mi az oka ,vajon bennem lehet a hiba? Megunt volna? Vagy csak már nem vagyok számára elég érdekes

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:#7
Igen én ezt meg is értem, hogy így van, de akkor hónapig miért írt mindennap? Ha csak 5 mondatot beszéltünk de akkor is.
Váltott műszakban dolgoznak a feleségével így sokat van egyedül is otthon. Tehát írhatna akkor is ha akarna
De ha keres majd megkérdezem tőle szándékosan kerül e mostanában.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
46 éves férfi vagyok, szexmentes házasságban és nagyon rossz így lenni. Kíváncsi vagyok hol sikerült partnert találni, merre érdemes keresgélni. Köszönöm.
Van olyan pasi aki feleseg és szeretk mellett még keres egy3 ik at? Van energiája egyáltalán 3 nő hoz?
Nem tudom hogy jó topikba tettem e fel a kérdésemet. Annyira jó amikor együtt vagyunk, lila köd szerelmes vagyok de nem akar kapcsolatot, van hogy napokig nem keres, érzem is, hogy egy nagyon nagyon jó idő töltés vagyok. Amíg nem ismertem, nem hittem hogy nehéz...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!