Szerethet az a férfi, aki melletted megtartja a titkos szexkapcsolatait?

válasza:Nem.
Nemhogy nem szeret még csak nem is tisztel.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Dehogy szeret. Mindig kell neki egy biztos pont az életébe, egy barátnő vagy feleség, mert retteg az egyedülléttől. Ha kiderül, akkor pedig megy az érzelmi manipulálás, a sírva könyörgés. Csakhogy a nőzês is ugyan úgy.
Sajnos tapasztalat.

válasza:

válasza:"aki melletted megtartja a titkos szexkapcsolatait?"
Ha tényleg titkosak azok a szexkapcsolatok, akkor honnan tudsz róla?
Ha zavar téged, hogy más nőkkel is szexel, miért vagy még vele, miért az vetődik fel kérdésként, hogy vajon szeret-e?
Tiszta szívből szeret,megnyugodhatsz!Ha kijelentette akkor egyértelmű!
:)))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Olyan aki figyel is a nőre, nem csak akkor keresi mikor éppen feláll. Vagy már csak a szigorúan szexkapcsolat létezik? (nem hirdetés:D)
Csak a szex számít, vagy akkor már legyen csinosabb esetleg fiatalabb a szerető a nejénél? Vagy utóbbi nem szempont?
Hogy jöttél rá? Folytattad? Kihasználtad a másikat, vagy inkább szakítottál? Jót tett a házasságodnak, vagy rájöttél, hogy rosszul házasodtál?
Sziasztok! 🙂 Gondoltam leírok egy kis történetet az életemből pár sorban. Nos a következő. Van a párom két éve, igazából nem párkapcsolat,mert nem vagyunk együtt, viszont annó szexkapcsolat volt fenntartva, viszont már akkoris máshogy viselkedtünk egymással, több...
Még nem tudtam alakul-e valami köztünk,mert nem kezdtünk el randizni,csak utalások voltak rá és úgy tűnt lehet belőle valami. Azonban ez az időszak másfél hónapig tartott,aminek az első hónapjában szexkapcsolatot tartottam fent mással. Azóta rosszul érzem magam,mert...
3 hónapja van egy szeretőm, akivel egyre mélyülnek érzelmileg a dolgok, egyre közelebb kerülünk egymáshoz. De a párom nélkül nem tudom elképzelni az életem..lassan viszont a szerető nélkül se..A szeretőm egyedülálló. Most mi legyen? Ez fog menni évekig? Tudom, tudom,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!