Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerethet az a férfi, aki...

Szerethet az a férfi, aki melletted megtartja a titkos szexkapcsolatait?

Figyelt kérdés
2024. febr. 28. 07:10
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
89%

Nem.

Nemhogy nem szeret még csak nem is tisztel.

2024. febr. 28. 07:20
 2/17 anonim ***** válasza:
80%
Nem köteleződik el. Ilyeneknél nincs olyan h melletted lenne.
2024. febr. 28. 07:29
 3/17 A kérdező kommentje:
Szavakban elkötelezte magat es kikürtölte kérésem nélkul mindenhol, hogy en vagyok a baratnője
2024. febr. 28. 07:31
 4/17 anonim ***** válasza:
76%
Dehogy szeret, poligám, vagy nagyravágyó, te meg részt veszel benne.
2024. febr. 28. 07:58
 5/17 anonim ***** válasza:
45%
Persze hogy szeret, hiszen kikürtölte. Sok boldogságot!
2024. febr. 28. 08:01
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy valamennyire ragaszkodik, vagy kedvel, de se nem szeret, se nem tisztel, különben nem így viselkedne. Nem a szavak számítanak, hanem a tettek, és azokkal nem szeret.
2024. febr. 28. 09:35
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy szeret. Mindig kell neki egy biztos pont az életébe, egy barátnő vagy feleség, mert retteg az egyedülléttől. Ha kiderül, akkor pedig megy az érzelmi manipulálás, a sírva könyörgés. Csakhogy a nőzês is ugyan úgy.

Sajnos tapasztalat.

2024. febr. 28. 14:11
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretne, akkor nem hazudna neked. Lehet valaki etikusan nem monogám, de az attól lesz etikus, hogy nem hazugságon, hanem nyílt kommunikáción és belelegyezésen alapul. Ez sima hazudozás.
2024. febr. 28. 15:05
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

"aki melletted megtartja a titkos szexkapcsolatait?"

Ha tényleg titkosak azok a szexkapcsolatok, akkor honnan tudsz róla?

Ha zavar téged, hogy más nőkkel is szexel, miért vagy még vele, miért az vetődik fel kérdésként, hogy vajon szeret-e?

2024. febr. 28. 20:02
 10/17 judostar válasza:

Tiszta szívből szeret,megnyugodhatsz!Ha kijelentette akkor egyértelmű!

:)))))))))

2024. márc. 5. 07:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Van olyan férfi aki szeretőt keres?

Olyan aki figyel is a nőre, nem csak akkor keresi mikor éppen feláll. Vagy már csak a szigorúan szexkapcsolat létezik? (nem hirdetés:D)

Milyen szempontok alapján keres szeretőt egy kapcsolatban élő férfi?

Csak a szex számít, vagy akkor már legyen csinosabb esetleg fiatalabb a szerető a nejénél? Vagy utóbbi nem szempont?

Van itt olyan foglalt férfi, aki csak szexkapcsolatot keresett a langyos kapcsolatába, de rájött, hogy több lett belőle?

Hogy jöttél rá? Folytattad? Kihasználtad a másikat, vagy inkább szakítottál? Jót tett a házasságodnak, vagy rájöttél, hogy rosszul házasodtál?

Megcsal többször is, ezután mit vár tőlem?

Sziasztok! 🙂 Gondoltam leírok egy kis történetet az életemből pár sorban. Nos a következő. Van a párom két éve, igazából nem párkapcsolat,mert nem vagyunk együtt, viszont annó szexkapcsolat volt fenntartva, viszont már akkoris máshogy viselkedtünk egymással, több...

Ha az ismerkedős szakaszban nekem szexkapcsolatom volt mással az megcsalás?

Még nem tudtam alakul-e valami köztünk,mert nem kezdtünk el randizni,csak utalások voltak rá és úgy tűnt lehet belőle valami. Azonban ez az időszak másfél hónapig tartott,aminek az első hónapjában szexkapcsolatot tartottam fent mással. Azóta rosszul érzem magam,mert...

Mehet ez évekig?

3 hónapja van egy szeretőm, akivel egyre mélyülnek érzelmileg a dolgok, egyre közelebb kerülünk egymáshoz. De a párom nélkül nem tudom elképzelni az életem..lassan viszont a szerető nélkül se..A szeretőm egyedülálló. Most mi legyen? Ez fog menni évekig? Tudom, tudom,...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!