Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ezek után maradjak még vele,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek után maradjak még vele, vagy megérdemlem?

Figyelt kérdés
A párommal 1 éve és 8 hónapja élünk eggyütt. Ő megcsalt még 8 hónappal ezelőtt egy 38 éves prostituáltal, de ennek ellenére vele maradtam. Most babát várunk 9 hónapos terhes vagyok. És ő mostanában nagyon sokat drogozik/füvezik eddig akár hogy probálkoztam, könyörögtem nem hagyta abba, és nekem elegem lett és megcsaltam egy egy gyerekes apával. Nem igazán bántam mert egyfolytában azt éreztette velem hogy nem érdeklem, nem szeret és a fű fontosabb neki és még bosszubol is jol esett megtenni. Ezek után szét költöztnük és nem is beszéltünk, de ö egy pár nap után éjszaka eljött és megvert így terhesen, amiért én megcsaltam. Egy hét után eljött hozzám és kibékültünk. Elmondta hogy ö ez idő alatt lefeküdt az apám élettársával és még mindig jóba van vele, ja és még egy másik nővel is megcsalt. És ezek után még ő van felháborodva... Szerintetek meik súlyosabb?

2015. júl. 8. 19:21
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Megérdemlitek egymást.
2015. júl. 8. 19:28
 2/20 anonim ***** válasza:
Ez egy "szép" kapcsolat.Szegény gyerek.
2015. júl. 8. 19:33
 3/20 anonim ***** válasza:

Annyi mindent soroltál fel, ez szinte karikatúrája a hűtlen/erőszakos/drogos férfi sztereotípiájának. Nem hangzik hitelesnek, ez sokkal inkább egy túlzásba vitt provokálásnak tűnik... ha pedig mégis igaz lenne, te ugyanúgy nem vagy érett és alkalmas anyának, ha ennyire ostoba módon kitartasz egy olyan ember mellett, aki nem szeret és aki bánt. Ha van bármi más hely ahova költözhet, habozás nélkül, márpedig te arra kérdezel, maradj-e, tehát lenne választásod. Ugyanígy rendőrségi feljelentés és családvédő szervezet felkeresése is kell. De ismételten, annyira túlzásba vitten soroltál fel minden létező negatívumot, majd megkérdezed, hogy MARADJAK-E... senkiben nem merülne fel a maradás, maradni csak kényszer, közös lakás/anyagiak miatt szoktak, nem pedig morfondírozni azon, ami magától értetődő.

Tehát kamu kérdés.

2015. júl. 8. 19:49
 4/20 A kérdező kommentje:
Azért tartok ki mellette mert szeretem és ugy gondolom hogy jobb lessz közösen felnevelni a babát, még úgyis ha mégsem maradnánk eggyütt. Abban reménykedem ha megszületik meg fog változni, komolyabb lessz, nem fog drogozni stb. Feljelentés már megvolt.
2015. júl. 8. 20:03
 5/20 anonim ***** válasza:
Szappanoperába illő sztori. Nem is értem. Mindenki mindenkivel? ...
2015. júl. 8. 20:31
 6/20 omba ***** válasza:

"Abban reménykedem " - ez csak tréfa ugye?

A remény hal meg utoljára, de hát ez már meghalt.

Dehogy fog ő megváltozni, legfeljebb majd gyakrabban ver.

2015. júl. 8. 20:42
 7/20 anonim ***** válasza:
Zsák a foltját...mi ebben a probléma...megérdemlitek egymást.
2015. júl. 8. 20:52
 8/20 anonim ***** válasza:
Ekkora kamu kérdést... Ti meg még el is hiszitek.
2015. júl. 8. 21:20
 9/20 anonim ***** válasza:

Ez igaz?

Menekulj. Fog meg verni. Es gyereket is. A drogos a gyerekszules utan is drogos marad sot tobbet fog drogozni...legyen tartasod.

2015. júl. 8. 21:21
 10/20 anonim ***** válasza:
kamu
2015. júl. 8. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!