Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg szereti? Szerintetek? Meglepett.
Egy haveromról van szó, akinek van csaja, ahogy nekem is.
A minap náluk segítettem ezt+azt. Felújítanak, de ez nem is lényeg.
Elkezdte munka közben, utána is, mikor bedobtunk egy sört, hogy van egy lá ny, akiért odáig van. Totál kivan, ha meglátja. Legszívesebben lefeküdne vele. A látványa is kikészíti.
Na mindegy. Mondott még ehhez hasonlókat. Csak néztem. De hozzátette, hogy szereti a csaját, csak na...
Nem tudom. Én nem filózom ilyesmin. Nem is nagyon tudtam hozzászólni, vagy megmosolyogtam, vagy elhallgattam a mondatait.
Férfiként sem értem... Amúgy csak ez a csaj érdekli és már hosszú ideje.
Hogy van ez? Szeretem a csajom attól még, hogy mással szexszelnék?
Én a helyedben azért hozzászóltam volna, hogy ezt nem kéne, mert nem túl tisztességes.
Ha szeretem a csajom, nem másik csajon jár az agyam, ha meg mégis, akkor dobom az előzőt.
Na akkor most nem leszek egyáltalán kedvelt itt ;)
Nekem is volt egy olyan " pasim", akinek volt barátnője. A lány nem volt egy extra, de csúnya sem. A fiú viszont teljesen odáig volt értem. A tudtomra is adta, hogy tetszem neki. Azt mondta, hogy egy "álom" vagyok neki. Nekem akkor nem volt barátom. Annak ellenére, hogy tudtam a másik lányról, belementem. Elég sokszor "találkozgattunk", de érzelemek egyikőnk részéről sem voltak. Ő a lányt szerette, én meg nem olyannak képzeltem el a páromat, amilyen ő volt. De jó volt vele. Aztán rájöttünk, hogy ennyi volt... Nem bántam meg semmit. Azt sem, hogy elkezdődött és azt sem, hogy vége lett. Ő még együtt van azzal a lánnyal, nekem meg azóta lett egy barátom, aki mellett már nem tennék ilyet soha! A lány soha nem tudta meg, nem is lenne értelme. A fiú őt szereti és akkor is őt szerette. Most egy ilyen érzelemmentes viszony miatt, miért kellene, hogy szakítsanak? De van ilyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!