Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Tényleg szereti? Szerintetek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg szereti? Szerintetek? Meglepett.

Figyelt kérdés

Egy haveromról van szó, akinek van csaja, ahogy nekem is.

A minap náluk segítettem ezt+azt. Felújítanak, de ez nem is lényeg.

Elkezdte munka közben, utána is, mikor bedobtunk egy sört, hogy van egy lá ny, akiért odáig van. Totál kivan, ha meglátja. Legszívesebben lefeküdne vele. A látványa is kikészíti.

Na mindegy. Mondott még ehhez hasonlókat. Csak néztem. De hozzátette, hogy szereti a csaját, csak na...

Nem tudom. Én nem filózom ilyesmin. Nem is nagyon tudtam hozzászólni, vagy megmosolyogtam, vagy elhallgattam a mondatait.

Férfiként sem értem... Amúgy csak ez a csaj érdekli és már hosszú ideje.

Hogy van ez? Szeretem a csajom attól még, hogy mással szexszelnék?

2016. júl. 2. 09:31
1 2
 1/12 CptTomato ***** válasza:
3%
Ha férfiként még ezt sem érted akkor remélem rövid pórázon tartod a nődet különben fognak kellemetlen meglepetések érni.
2016. júl. 2. 09:45
 2/12 anonim ***** válasza:
78%

Én a helyedben azért hozzászóltam volna, hogy ezt nem kéne, mert nem túl tisztességes.

Ha szeretem a csajom, nem másik csajon jár az agyam, ha meg mégis, akkor dobom az előzőt.

2016. júl. 2. 09:49
 3/12 A kérdező kommentje:
#1 Nem képzeld, mert a csajommal akarom csinálni, nem pedig más csajt akarok reszelgetni.
2016. júl. 2. 09:51
 4/12 A kérdező kommentje:
#2 Meglepődtem... Jó, most egy dolog megnézni egy csajt, de ez...
2016. júl. 2. 09:52
 5/12 anonim ***** válasza:
91%
A barátod nem tisztességes. Nem állítja le magát az első ponton.
2016. júl. 2. 10:46
 6/12 A kérdező kommentje:
#5 Viszont csak dumál, ha azt vesszük. Mondjuk a csajnak is beszámolt erről. Igaz, így is csak duma maradt az egész.
2016. júl. 2. 10:53
 7/12 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a másik csaj visszautasította, vagy úgy érzi nem is lenne esélye nála, ezért plátói marad, és ha nincs ló, jó a szamár is és marad minden a régiben.
2016. júl. 2. 12:44
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
A haverodnak fogalma sincs, mi a szerelem. Ahogy az emberek többségének is csak halvány lila fingja van róla. Neki csak tetszik mindkét lány, de nem szereti egyiket sem.
2016. júl. 2. 13:04
 9/12 anonim ***** válasza:
25%

Na akkor most nem leszek egyáltalán kedvelt itt ;)

Nekem is volt egy olyan " pasim", akinek volt barátnője. A lány nem volt egy extra, de csúnya sem. A fiú viszont teljesen odáig volt értem. A tudtomra is adta, hogy tetszem neki. Azt mondta, hogy egy "álom" vagyok neki. Nekem akkor nem volt barátom. Annak ellenére, hogy tudtam a másik lányról, belementem. Elég sokszor "találkozgattunk", de érzelemek egyikőnk részéről sem voltak. Ő a lányt szerette, én meg nem olyannak képzeltem el a páromat, amilyen ő volt. De jó volt vele. Aztán rájöttünk, hogy ennyi volt... Nem bántam meg semmit. Azt sem, hogy elkezdődött és azt sem, hogy vége lett. Ő még együtt van azzal a lánnyal, nekem meg azóta lett egy barátom, aki mellett már nem tennék ilyet soha! A lány soha nem tudta meg, nem is lenne értelme. A fiú őt szereti és akkor is őt szerette. Most egy ilyen érzelemmentes viszony miatt, miért kellene, hogy szakítsanak? De van ilyen!

2016. júl. 2. 13:22
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Azt ő csak hiszi h szereti. A biztos szexet szereti ennyi.
2016. júl. 2. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!