Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért félek attól, hogy megcsal, mert én megtenném?
Nem bírom kiverni a fejemből, hogy a barátom megcsalhat vagy esetleg lehet már megtette.
Én tudom, hogy nem tenném meg, nem csalnám meg, mert nem lennék rá képes, viszont néha eszembe jut, hogy megtehetném.
Lényegében a saját félelmemet vetítem ki rá?
Ez most a kivétel, hogy nem.
Legtöbbször igazad lenne,cde most csak rémeket látsz.
23/F
Általában igaz a "mindenki magából indul ki" mondás, illetve hogy a saját hozzáállásodat vetíted ki rá.
Pl. nekem is volt ilyen kapcsolatom, amiben eszembe nem jutott volna megcsalni a páromat. Ő azonban mégis betegesen féltékeny volt. A telefonomat, sms-eimet nyomkodta végig napi szinten, emailjeimet, stb. Mozdulni nem lehetett tőle.
Róla meg sorra kerültek elő a képek, amint a férfi kollégáival ölelkezik, aztán kiderült hogy napi szinten chat-el az egyik ex-ével, ráadásul ..khm... nem hétköznapi dolgokról... aztán kiderült hogy amikor a "barátnőjéhez ment beszélgetni", akkor soha nem a barátnőjénél kötött ki :-)
Azóta nekem mindig gyanús amikor egy nő elkezd féltékenykedni. Egyből gyanakvásra ad okot!
39F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!