Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek van igaza?
A barátommal majdnem egy éve együtt vagyunk, amíg udvarolt, sokat vitt sétáltatni az autóján, meg kávézni stb
Vegul elvesztette a munkajat es akkor nálam ehetett. Végül elromlott egy autóalkatresze, amit nem volt miböl kifizessen, ezért en adtam neki penzt, de nem mondtam, hogy kölcsön van, mert akkor nem nézett ki úgy hogy reménye lehet egyhamar hogy lesz miböl visszafizesse.
De rá nem sokára nagyobb pénzösszeg ütötte a markát, es akkor azt mondtam neki, hogy az autóalkatreszre adott pénzt vissza szeretném kapni, ha lehet akar reszletre is
Kezdett himi humizni , hogy már el is költötte ami volt, egyböl megint szegeny lett, addig dicsekedett, hogy mennyi a pénze, aztán kerek perec bejelentette, hogy költött eleget rám és nem fogja visszaadni....
200 eurót adtam neki.
Mondjuk ö nem vett nekem ajándekokat, hanem a város szélére vitt kirandulni, a benzinjet fizette, meg rágcsát, kávét.
Az utakat nem én tapostam ki belöle hanem ö vitt, akarta, inszisztalt
Most meg azt mondja, hogy költött eleget rám . Tehat akkor ez neki befektetés, vagy kölcsön volt
Vélemények?
Kösz a válaszokat !
10 es , nincs hogy visszakérjem a pénzem, mert megmondta, nem adja vissza.
Inkább szakítottam. Ígyis megéri
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!