Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért gondolja a férjem, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolja a férjem, hogy ezzel megerősíti a kapcsolatunkat?

Figyelt kérdés
Minden nap megjegyzi, hogy úgy is keres egy másik nőt aki odaadó. Kevesli a szexet, ami abból áll, hogy ő ki legyen elégítve. Az utcán látványosan nézi a másik nőket, a neten meg pucér nőket bámul. De én nem beszélgethetek senkivel, ellenőrzi a híváslistát meg hasonlók (azt hiszi nem tudom). Minden nap főzök azt is finnyázza. Bunkón beszél velem, ha egyáltalán hozzámszól, mert képes egész délutántól, hajnalig tv-t nézni ilyenkor nem lehet zavarni őméltóságát.
ma 08:18
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Bocsánat a kérdésért, de miért is vagy vele?
ma 08:26
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom amiatt teszi ezeket mert azt hiszi, hogy változásra sarkall téged vagy csak bántani szeretne.

Ha valakit sosem értékelnek és nem kap szeretetet de ő mindig csak ad és ad akkor egy idő után belefárad.

A részedről milyen érzés a kapcsolatotok? Mit érzel iránta?

ma 08:31
 3/19 A kérdező kommentje:
Részemről a kapcsolat szorongás és hogy soha nem leszek jó nő, buta vagyok életképtelen! Ezt érezteti. Pedig a hátamon viszem az egész családot és mikor 2 gyerekkel egyedül volt (előző házasság) akkor azt is vittem, intéztem a gyerekeinek mindent, plusz háztartás és mellé még nem kevés pénzt hoztam ide.
ma 08:39
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem hagyod, hogy keressen egyet?

Csatlakozom az #1-eshez. Miért vagy a felesége? Van valami extra jó tulajdonsága, ami ellensúlyozza mindazt, amit leírtál?

ma 08:39
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez érzelmi bántalmazás. Sokan ezt elbagatelizálják, de számomra ez sokkal súllyosabb mint a fizikai.” Miért gondolja, hogy ezzel erősíti a kapcsolatot?” Mert ha elhiszed, hogy életképtelen vagy, akkor szükséged lesz rá, amíg csak élsz. Nagyon vigyázz, hogy el ne hidd amit összehord. Megpróbálhatod rendbehozni, de az sok idő, mert neki alacsony az önbecsülése, és ezt úgy próbálja palástolni,hogy téged szekál.
ma 08:53
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Meg is erősíti, mint látod. Hisz nem elhagyod, hanem behódolsz.
ma 08:57
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy komplett, hogy még küzdesz meg főzögetsz rá. Tudod ki... Keressen másik nőt, bárcsak már látnád!
ma 08:58
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem gondolja, hogy ezzel megerősíti a kapcsolatot, inkább boxzsáknak használ, mert nincs önbecsülésed és levezeti rajtad a feszültséget, csicskáztat.

Hogyha nem tiszteled saját magad, nem állsz ki magadért, akkor el fognak nyomni. Minden emberi kapcsolatban muszáj komfrontálódni, ezzel tudja a másik hol a határ.

Hogyha mindent elnézel, elfogadsz, beletörődsz, nincs semmi következménye annak, ha valaki bunkó veled, akkor idővel csak rosszabb lesz!

ma 09:03
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
A sokadik “a férjem egy büdös nagy ótvar paraszt, mindig is ilyen volt de jaaaaj mit tegyek” típusú kérdés. 2 pofonegyszerű megoldás van: vagy elválsz vagy szagolod, amit szakítottál…Nem, nem fog megváltozni és nem, soha nem lesz jobb a helyzet, csak rosszabb…
ma 09:11
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
A férjed nem a kapcsolatot gondolja megerősíteni, hanem téged kihasználni és eltaposni, mert hagyod.
ma 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!