Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintettek jo a megérzésem?

Szerintettek jo a megérzésem?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 18 eves nő vagyok a párom is 18 ő 3 hete szállon dolgozik jul. 26 falunap volt ahol ő dolgozik és el ment rá a munka társaival és mondta ott van e

Kettő lány stb. Le koptatott 4 óránát nem írt és 17 kor mentek oda és 22:20 kor írt hogy most ért a szállóra és hogy ivot volt egy kis vitánk utana közli a lány oda ment hozzá beszélgetek es a lánynak tetszik ő es masnap a lány az apjával meg jelent a szálon, egybol le koptatott engem

Tegnap mondta nem ismeri a helyet 2 percre lakik a lány mert mondta neki a csaj oszt hirtelen ismeretlen helyen magába sétálni akar utána meg máma meg látot valamit hivásba voltunk oszt azt mondja nem érek ra le teszlek es mikor fel hivom azt mondja ja bocsi csak láttam valamit az uton! Hogy mivan!

Az a megérzésem hogy van köztük valami

Meg a párom mondta hogy tetszet neki hogy tette a lány magat neki! És en úgy érzem nem szeret hiába 3 éve együtt vagyunk most érzem azt hogy nem szeret minden este sirok es mar veszekedes után ki se be külunk de olyat jot alszik es sose csinálta ezt azt hiszi hogy rosszul látom a dolgokat meg ilyenek.

2025. júl. 29. 21:59
 1/6 anonim ***** válasza:
87%
18 éves 8 általános...
2025. júl. 29. 22:17
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Kimaradt pár vessző, bár az sem segítene értelmezni, amit írtál . Mi lenne, ha leírnad érthetően?
2025. júl. 30. 05:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Így van egy katyvasz fos az írásod , tele hibával.
2025. júl. 31. 20:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Jól látod.
2025. aug. 1. 11:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Az iskola fontos! Tanulj, képezd magad, hogy jobb életed és kapcsolataid legyenek.
2025. aug. 1. 11:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a nyelvtan korrepetálás fontosságát érezd meg.
2025. aug. 2. 06:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!