Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28 évesen lehet esélyem egy 19 éves lánynál? (további problémák lent)
Sziasztok! Egy 28 éves pasi vagyok, azért írok ide, mert beleszerettem egy 19 éves lányba, de fogalmam sincs, hogy az ilyen idős lányoknak mi a véleménye az ilyen nagy korkülönbségről.
Szóval ez a lány nagyon rendes, nagyon jól néz ki, nagyon aranyos és minden jó, amit el lehet képzelni. A bökkenő ott van, hogy a szülei úgy nevelték, hogy nem lehetett barátja stb...szóval most nagyon gátlásos és nagyon félénk a fiúkkal szemben, főleg, ha tudja, hogy akarnak tőle valamit. Mikor társaságban vagyunk, akkor nagyon közvetlen, de ha ketten maradunk, akkor zavarba jön és úgy éreztem, hogy nem közömbös irántam.
Én nagyon odavagyok érte, s azt hiszem, hogy képesek lennék komoly kapcsolatra, mert a lány is (a szigorítások és tapasztalatlanság ellenére) elég érett. Szükségem van erre a kis angyalra.
Szóval azt szeretném tudni, hogy szerintetek ez a korkülönbség mennyire zavarja a mai 18-19 éves lányokat illetve szerintetek még mindig benne él a "nevelés", úgy értem, még mindig a szemei előtt lebeghet a szabály, hogy "Nem szabad!" vagy csak az eddigi zárkózott életmód miatt rázza le a srácokat?
A válaszokat előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!