Mit vegyek a barátomnak születésnapjára?
Figyelt kérdés
egyszerűen már ötletem sincs hogy mit adjak neki. és már csak pár hét van hátra.. légyszíves segítsetek. csak komoly válaszokat szeretnék. most lesz 19 éves. :)2012. febr. 19. 22:37
3/15 anonim 

válasza:

válasza:szerintem meg milkát vegyél neki :D
4/15 anonim 

válasza:

válasza:Háztartási kekszet.
Jó a teába aprítani.
8/15 anonim 

válasza:

válasza:illatszer, édesség, süss neki valamit, lepd meg egy masszázzsal...
9/15 anonim 

válasza:

válasza:milkát :D milka finomabb :D meg jól mutat rajta az a hormon zavaros mutáns lila tehén :D
10/15 lila nyuszi 

válasza:

válasza:Én sütnék sütit ha lenne barátom, mellé meg valami apróságot vennék amit szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Vettem egy könyvet a barátomnak a 20. születésnapjára. Mit írjak bele?
5 hónapja vagyunk együtt, 18/L
Szerintetek mit vegyek a barátomnak születésnapjára?
Ötletem semmi nincs. Nem cigizik, kocsija nincs. Külön izlése van, szóval ruhát semmi kép. Mit lehet venni egy srácnak? Ja am 23 éves a barátom
Mit adjak a barátomnak 20. születésnapjára?
Még csak néhány hete vagyunk együtt, nem ismerem annyira...
Mit adjak a barátomnak születésnapjára? 16ot tölt, rég együtt vagyunk
Kérlek adjatok tippeket valami különöst szeretnék
Mit süssek, illetve vegyek a barátomnak a születésnapjára?
Szeptember elsején lesz a szülinapja,mondta hogy nem kér semmit,csak süssek neki valamit...azért én egy kis aprósággal is meg szeretném lepni. 20 éves lesz,imádja a gumicukrot-de minden édességet,és a spenóton kívül mindent megeszik...a kettlebellért is rajong,és...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!