Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van velem mostanában? Csajozás?
Lelkileg szedd magad rendbe. Picit ne a lányokkal, hanem magaddal foglalkozz.
Roncshoz általában nem vonzódnak az emberek.
Ha az önbizalmad nem olyan erős, azt megérzik mások is, az is lehet, hogy emiatt. De nem biztos, nem lehet így megmondani. Mindenesetre próbáld meg visszaszerezni az önbizalmad, élvezd az életet akár barátnő nélkül is. Akkor biztosan vonzóbb leszel.
Hány éves vagy?
Lehet, hogy elérték azt a kort, mikor más dolgok lesznek fontosak számukra, és ez benned már nincs meg. Nem tudom hány éves vagy.
De van egy megoldás a problémára. Próbálkozz annál a korosztálynál, amelyiknél sikered volt. Annál most is az lesz.
érdekes, de nekem is volt ilyen, pedig izmos, helyes vagyok... szerintem ez szimplán csak ilyen időszak most... másik évben 8 felkérésem volt és szoptak is le páran a diszkóban
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!