Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tesztek ha mással flörtöl a párotok?
Ezen fenn akadni, mondd meg neki, hogy ez téged zavar.
Ha nem tesz ellene, akkor b*kaphatja.
Nehogy már kellemetlenül érezd magad egy párkapcsolatban.
Szia
Szerintem te is flörtölj srácokkal. Így ,ha szakításra kerűl a sor nem fog annyira fájni a dolog mert kapcsolatból kapcsolatba léphetsz. Így talán észreveszi mekkora gyökér volt. Természetesen mesélj neki ,hogy milyen jófej a srác stb.. Talán észbekap;)
Ez az oviban volt szokás, hogyha ő azt csinálja akkor én is.
Akkor már nem vonhatod kérdőre, ha te is elkezded csinálni.
"Szerintem te is flörtölj srácokkal. Így ,ha szakításra kerűl a sor nem fog annyira fájni a dolog mert kapcsolatból kapcsolatba léphetsz. Így talán észreveszi mekkora gyökér volt. Természetesen mesélj neki ,hogy milyen jófej a srác stb.. Talán észbekap;)"
Tipikus női válasz... Így tökéletesen elérhető, hogy pár éven(?) belül semmi se legyen köztetek.
Nem biztos, hogy észreveszi, hogy flörtöl. Ilyen emberek vannak. Rám is szóltak már, de ettől még soha nem csalnám meg a barátnőmet.
"Ez elég indok szakításhoz?" - ha szakítani akarsz, az maga az indok. Nem kell már? Nem akarsz vele lenni? szakíts, ne agonizálj.
Felnőttéknél úgy szokás, hogy ha valami nem jó, azt megbeszéljük.
figyelj:
-Életem, az a helyzet, hogy úgy látom, mintha más nőkkel flörtölnél. Lehet nincsen igazam, és én látom rosszul, de sajnos nagyon rosszul esik. Kérlek kicsit figyelj oda jobban, jó? Szeretlek. /csók/
Nem támad, nem megtorol ("akkor nem szexelek vele"), szeretettel kér.
24F
Egyszer már próbáltam ezt, finoman céloztam rá, de szinte kinevetett, meg azt mondta, hogy csak "jól elvannak", de semmi olyasmit nem mondott, hogy nyugodjak meg, mert nem érdekli őt egyáltalán vagy ilyesmi. Ezért írtam fent, hogy szerinte csak dumálnak meg jól elvannak. De szerintem az amikor már elkezdi becézgetni, meg elég sokat hülyülnek, heccelik egymást meg ilyesmi, az már több ennél.
Pont ezért nem tudom mit tegyek, mert ez amit leírtál, nem használt, veszekedni, hisztizni meg nem akarok, és nem is hiszem, hogy az többet használna.
Jó, a szakítás hülye ötlet volt, nem is gondoltam komolyan, csak annyira rosszul érzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!