Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, bejönnek még a férfiasabb pasik?
Figyelt kérdés
vagy mostanában gáz ha valaki nem néz ki úgy mint Justin Bieber?2012. jún. 27. 22:47
13/22 anonim válasza:
Persze hogy be.. sot.. csak a ferfias pasik jonnek be.
A ferfi az legyen ferfi:) ne b.zi.. es az oltozkodese is legyen normalis.. utalom a mostani huje divatot.. lehet mas nem igy van ezzel..
14/22 anonim válasza:
Hát én nem zeretem ezt a szót h férfias, mert ez a meglett embert jelenti vagy a szőröset. A negyedik fotó inkább fiús.
Nem jönnek be ezek, Justin B inkább pedig az nekem is fiús. A jó pasik mai ideél szerinte sportosak, helyesek, vékonyak, és fiatalosak;)
De kinek mi tetszik.
15/22 anonim válasza:
Az arcszőrt max baba arcú egzotikus pasikon tudom elképzelni. A melkasszőr tetszik:) de nem feltétlen ragaszkodok hozzá.
18/22 anonim válasza:
Persze, mindenki modell kinèzetû...
Àllítsàk meg a vilàgot, ki akarok szàllni!!
20/22 anonim válasza:
Ma már a szőrös nagy db pasik nem divat, mert ápolatlan, meg nem elég sportos, akkor már inkább a baba arcúak:) sorry változik a világ, szerintem a nőideél is más lett. Míg régen lesoványozták, meg mágiára küldték a vékony csajokat, most mindenki attól van elájulva..vagy legalábbis sokan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!