Segítség! Mit adjak barátomnak születésnapjára? 17-18 éves fiúk, ti minek örülnének?

válasza:

válasza:pénztárca, póló.. ezek tutik.
de te tudod miket szeret... most mondhatnám, hogy vizipipa dohány, de ha nem vp-zik, értelmetlen...

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:#3, tök jó neved van! :D
Egyébként, én azt mondom, mindig a saját készítésű ajándékok a legjobbak. Én mindig valami igényes, nem tucat saját készítésű ajándékot szoktam készíteni, valamit, ami igazán egyedi. De ha emellett döntesz, szánj rá sok időt. Nekem az egyik ajándékötletnrk csak a kigondolása is egy hétbe telt, de megérte. :) Valamelyik ajándékot pedig két hétig csináltam. De a visszajelzések mindig pozitívak, és élvezem is a kreatívkodást. Sajnos abban nem nagyon tudok segíteni, hogy pontosan mit készíts, mert nem ismerem a barátodat.
Egyébként, ha ez az ötlet nem tetszik, még ajánlanám az élményajándékot is, valami emlékezetes programot eszelj ki (csak ne mozi legyen :D).
Hát, ennyivel tudok szolgálni, remélem segítettem valamit. :)
16/L

válasza:Kapcsolódó kérdések:
24 éves. olyan dolog kéne, ami valami apróság, mégis nyomot hagy benne. meg ha van valami jó ötletetek, hogy hova tudnám elvinni egy délutánra? segítsetek légyszíí :D 18/L
Mindene megvan, és ami nincs, azt is hamar megveszi magának. Barátnőjeként fogalmam sincs róla, hogy mit is vegyek esetleg készítsek neki?! Ötletek?
egyszerűen már ötletem sincs hogy mit adjak neki. és már csak pár hét van hátra.. légyszíves segítsetek. csak komoly válaszokat szeretnék. most lesz 19 éves. :)
5 hónapja vagyunk együtt, 18/L
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!