Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érzelmi lángolás az élet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érzelmi lángolás az élet egyik "kihívása" lenne?

Figyelt kérdés

Teljesen komolyan gondolom és érzem, hogy szeretem a párom, gyermekeim apját, de valahogy mégsem kerek már vele a világ. Majdnem egy évtizede vagyunk együtt és nagy lángolással indult, ő volt nekem az igazi. Változott az élet, mi is változtunk vele sajnos. Bármilyen közhelyként is hangzik, úgy érzem lételemem a lángolás. Összekötöttem vele az életem és szeretném ha jobb lenne, amin már másfél éve dolgozom is keményen, de valahogy mégsem sikerül.

Nagyon szeretném, ha írna nekem valaki - akár privátban, akár ide - aki már átment ezen és vagy el tudta mégis fogadni a helyzetet vagy tudott rajta változtatni.

Tényleg iszonyatosan megköszönném, mert úgy érzem hiába szeretem, kezd nagyon eltűnni kapcsolatunkból az érzelem és én nem tudom tudnék-e így élni életem végéig, örök nélkülözésben.

Arról már ne is beszélve, hogy napi szinten mekkora kihívásnak vagyok kitéve...

30N

2012. dec. 1. 21:31
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Tudod..az idő csak telik...van akik 1 év után megunják egymást vannak akik 10 év után. Kérdés, hogy megvan e bennük a bátorság ahhoz amit mélyen tenni szeretnének.
2012. dec. 1. 21:41
 2/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Csak azért írok, hogy tudd, más is van ebben a cipőben. Részemről a változások csalódással is jártak (nem megcsalás, emberi, jellem), ezért úgy érzem végleg kiszerettem abból az emberből, aki mellett az életemet kívántam leélni. Most pedig 1 éve csak éldegélek mellette, és szörnyűlködöm rajta, magamon, a helyzeten, segítséget nem látok. Elválni nem merek, lehet hogy hülyeség is lenne. Szeretnék újra szeretni, de őt félek már nem fogom. És még én is csak 31 vagyok....

2012. dec. 1. 21:41
 3/10 A kérdező kommentje:
Igen, bátorság az kell és van is belőle nekem, de nem tudom, hogy tényleg meg kéne-e tennem. Úgy érezném feladtam, mert azt könnyebb.
2012. dec. 1. 21:57
 4/10 anonim válasza:

Szia,

szerintem meg kellene beszélnetek ezt, nagyon alaposan. És tenni valami nagyon komolyat, hogy újra érezzétek az izgalmat, a hódítást.

Saját tapasztalat: amikor a párom azt mondta, hogy szeretne kilépni, mert nem bírja már ezt a langyos monotonitást, amibe süllyedtünk - hát először elképedtem, utána frászt kaptam, aztán elképzeltem, hogy elhagy, és rájöttem, mennyire szeretem. És bevetettem mindent, hogy újra én legyek neki a végzet asszonya, attól kezdve, hogy szexis legyek, csábító, a legjobban az jött be, hogy bulizni mentünk és én ügyeltem rá, hogy bukjanak rám a pasik - aztán engedtem, hogy elcsábítson :) és végül megbeszéltünk egy 2. nászutat, gyerekeket leadtuk - nem pénzkérdés, falusi turistaház, de idegen környezet és csak ketten :) és vissza kell gondolni arra az időre, amikor nagyon szerelmesek voltatok, beszélni róla sokat. Visszajön.

2012. dec. 7. 23:08
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a bíztatást, tanácsot! Nálunk az a baj, hogy nem csak lapos lett, hanem nagy csalódàsok is voltak, aminek következménye az lett, hogy bizalom=0 sajnos. És még tudnék pár dolgot írni. :(

Tényleg csak egy hajt még mindig, az pedig annak az emléke, ami az elején volt. Félek tőle, már csak emlék marad. :(

2012. dec. 7. 23:26
 6/10 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy én az a típus vagyok pont, aki szívesen bestélget. Ő viszont sajnos nem. Egy beszélgetés nálunk kb. annyiból áll, hogy én beszélek ő pedig figyel, majd ráunok a saját magammal való társalgásba és lezárom a "beszélgetést". Nem szokott tíltakozni. :/
2012. dec. 7. 23:30
 7/10 anonim ***** válasza:

Ezek szerint(írásod szerint) neki nem te voltál az igazi.

Sajnos(:

2012. dec. 15. 09:36
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem, kölcsönös volt teljesen az érzés, ez nem is volt kérdés. Imádtuk, teljesen odáig voltunk egymásért. Csak a körülmények közbeszóltak, mi meg hagytuk már egy idő után, mert belefáradtunk. Innen indult a baj...
2012. dec. 15. 11:45
 9/10 anonim ***** válasza:

8

Nem tartanátok itt, ha ez igaz lenne. Nem kéne becsapnod magad..

2012. dec. 15. 11:50
 10/10 A kérdező kommentje:

Nem csapom be magam, hidd el. Tényleg azok voltunk jó ideig. Csak vannak olyan dolgok, amitől megromlott néhány dolgok az életünkben és ezen nem tudja túlenni magát.

Mikor el tud szakadni ezektől a dolgoktól agyilag, akkor most is tud olyan lenni, mint régen. Csak én már kezdek ebbe belefáradni. Ha szeret akkor szeressen jóban és rosszban is, nem? Én ezt így gondolom, ő sajnos elég sokszor elfelejti.

2012. dec. 15. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!