Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ciki egy kapcsoltb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ciki egy kapcsoltban, ha a lány "testesebb" a fiúnál?

Figyelt kérdés
Én nem vagyok kövér, sőt, csak van rajtam mit fogni ;-), és most alakulgat valami egy sráccal, aki viszont eléggé vékony :/, szerintetek ha összejönnénk hülyén néznénk ki, vagy ciki lenne a dolog??
2012. dec. 29. 17:55
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszi a kommenteket, nagyon jól esett :)

Most kicsit jobb :))

2012. dec. 29. 18:37
 12/15 anonim ***** válasza:

azt nem tudom értelmezni hogy "nem vagyok kövér, sőt...csak van rajtam mit fogni" de mindegy :D

Nekem pl barátnőm magasabb mint én, ő is agyalt ezen hogy nem nézünk-e ki hülyén egymás mellett, de aztán rájött hogy jól érezzük magunkat a másik társaságában az meg hogy egy külső szemlélő mit gondol le van sz.rva. Ha téged zavar a dolog akkor ne kezdj a sráccal, de ha tetszik neked akkor ne foglalkozz ilyenekkel

2012. dec. 29. 18:43
 13/15 A kérdező kommentje:
az azt jelenti, hogy nem vagyok egy szupermodell alkat, hanem ilyen formás vagyok, de nem hájas vagy így :D
2012. dec. 29. 18:50
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem senkinek semmi köze hozzá. Mi is pont így vagyunk, én hízékony alkat vagyok, a párom pedig nagyon vékony.. Hiába magasabb, egy súlyban vagyunk. Neki tetszik, hogy nem vagyok gebe, nála vékonyabb pedig úgysem tudnék lenni, így igyekszem nem agyalni ezen. Biztosan ti sem néznétek ki hülyén, és nem lenne ciki :) Ha látszik, hogy jól érzitek magatokat együtt, az sokkal többet számít, mint az ilyenek.
2012. dec. 29. 19:09
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ket baratom is van akik nem duci hanem dagadt noket vettek el felesegul.K*rvara nem erdekel senkit...A csajok jofejek, birjuk oket, a parjukkal pedig jol kijonnek.Az idegeneket meg annyyira sem erdekli de ha igen, ki nem sz@rja le?

Szoval elvezd az eletet:)

2012. dec. 29. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!