Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti bevallanátok egy fiúnak, hogy szeretitek, ha nem tudnátok hogy ő mit érez?
Figyelt kérdés
Szeretek egy fiút, de félek, h visszautasít, ha bevallom neki és utána már nem fogunk beszélni. Félreérthetőek a jelei, így nem tudom, h ő mit érez.
Ti mit tennétek?
2013. jan. 26. 18:03
2/16 anonim válasza:
nem hiszem, túlságosan félénk vagyok, mik pontosan a jelei?
3/16 A kérdező kommentje:
Néha rám néz, aztán gyorsan elkapja a tekintetét, valamelyik nap azt mondta, h dögös vagy (félek, h csak arra kellenék neki..) de már egyre kevesebbet beszélünk :|
2013. jan. 26. 18:09
4/16 anonim válasza:
sosem vallottam még szerelmet egy fiúnak sem, inkább kimutattam. kerestem a társaságát, elhívtam ide, vagy oda ( nem mondtam, hogy randi), sok időt töltöttem vele, dicsértem, kedveskedtem neki apróságokkal. ebből leesik azért nekik. ha ő is érez valamit, akkor reagál, ha pedig nem, akkor nem. ez a "szerelmes vagyok beléd" dolog annyira nem fekszik, ha nekem mondott ilyet fiú, azzal nem is tudtam mit kezdeni, szerintem ők sem nagyon tudnak ezzel mit csinálni, nem tudják, hogy reagáljanak.
5/16 anonim válasza:
Szerintem ne tedd , inkább próbáld minnél jobban kimutatni.
Férfiként mondom.
6/16 A kérdező kommentje:
Én próbáltam célozni rá, meg kedves lenni, de nem igazán reagált rá :|
2013. jan. 26. 18:14
7/16 anonim válasza:
a 2/6 vagyok, ha sűrűn néz az jót jelent, ha pedig elkapja a tekintetét, az azt is jelentheti, h zavarban van, attól függ persze, h milyen sűrűn ?
8/16 anonim válasza:
Szerelmi vallomást határozottan nem tennék így. Bocs, de ha nem reagált a célozgatásaidra, akkor nem vagy az esete. Ezt még a legidiótább is leveszi...
9/16 anonim válasza:
én lány vagyok, de nem nagyon szeretek fiúk szemébe nézni, sokszor elkapom a tekintetem. egyszerűen ilyen vagyok, kissé visszahúzódóbb, ez nem jelenti azt, hogy bejön a pasi. nála is tuti van ilyen. a NÉZÉS még nem jelent semmit.
10/16 A kérdező kommentje:
Ha facebook-on beszélgetünk, akkor nem reagál, és elég bunkó, de mikor személyesen beszélünk, akkor teljesen más.
2013. jan. 26. 18:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!