Tényleg az megy ma a fiataloknál meg a párkapcsolatok terén, mint az Éjjel nappal Budapest című sorozatban? És ez jó normális dolog szerintetek?
Egyik tv csatornán megy az Éjjel nappal Budapest című sorozat, egy - két részt láttam, de nagyon elszomorított, ami benne volt, hogy valóban ilyen a mai fiatal korosztály.
Megcsalások, testiség, felszínesség semmi emberi érték, mint ami régen volt pl.: az 1920-as években

válasza:Ez a diákélet. Ezzel jár. Később mindenki megkomolyodik.
Lehet ők még nem "diákok", de pont az a korosztály az, ami az egyetemi életre hasonlít. Egy egyetemi kolit meg azért akkor meg se említsünk :D

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Ennek a sorozatnak pont az a lényege, hogy meg van rendezve, de mégsem. Megmondják, hogy ez a szitu és azt is hogy mi legyen a végkimenetel, de ezen belül a történetet a szereplők szövik.
Szerintem egy borzalmas sorozat, néhány részt megnéztem és abszolút egyetértek a kérdezővel. Buta, jellemtelen marhák gyülekezete, akiknek az élete a buliiii juhúú.
22 éves vagyok és egyetemista. Van egy réteg aki ezt csinálja, ezt érzi menőnek igen, de speciál ezek közül kevésbé kerül ki olyan, aki később le is diplomázik. Keveseknek nő be meghatározott időn belül a feje lágya, hogy rájöjjön, nem vezet sehova a mindennapos részegedés és partiállatkodás.
Azért szerencsére vannak jócskán az "ellentáborból" is.
Kapcsolódó kérdések:
Normális alatt olyanokra gondolok, kiknek a bulizás nem az ivásból áll, nem akarnak bűnbe esni már a második randin és türelmesen képesek végighallgatni a másikat? 19F
Léteznek egyáltalán még ilyen lányok? :))))) Manapság elég nehéz ilyet találni.
Tudnátok mondani ilyen helyet? Tudom hogy a Gerand hotellal szemben van egy, de az milyen? Nekem elég kulturált helynek tűnt. Egyéb helyek ott a környéken?
Ami normális és el lehet kezdeni egy családi életet gyerek stb.
Légyszi normális válaszokat:)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!