Ez akkor beteges vagy normális egy kapcsolatban?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A parom igen szo ki mondo,nem banja ha megsert,akkor is ki mondja amit gondol!Szerintetek ez normalis?Facebookon like-ol csupasz noket neha kommenteket is ir hozzajuk! szerintetek kene ezert feltekenynek lennem?Koszonom a valaszokat elore is!!
Párom egyetemen tanul, mostanság hétfőtől-csütörtökig, márcsak sms-t sem ír, én sem neki mert tudom, hogy elfoglalt, de ha ír én válaszolok rá mindig neki. és szóvá tettem neki, hogy aztse tudom mivan vele egész héten, erre azt válaszolta hogy hát iskolába van, azért...
10hónapja vagyunk együtt és szinte minden nap találkozunk, olyankor nagyon boldognak és szerelmesnek èrzem magam, de ha nem találkozunk 1-2napig akkor nem szerelmet érzek csak mélységes szeretetet és hiányt. Ez normális?
2 hónapja vagyunk együtt a barátommal, most jön mindkettőnknek a vizsgaidőszak, és erről az időszakról úgy beszél, hogy gyakorlatilag 2 hónapig nem is akar találkozni, egyáltalán. Csak 2 napot lennénk együtt a szünetben, ennyi... Ezt mégis hogy gondolhatja így? Persze...
3 éve vagyunk együtt, csak hétvégén tudunk szorgalmi időszakban találkozni hétköznap felhív, 10 percet beszélünk (vagy nem is jelentkezik néha) hétköznap péntek, szombat és vas. 3-5 órát vagyunk együtt (szex, film és ennyi) normális h csak ennyit igényel belőlem?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!