Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan hogy a férfi jellemébe szerettél bele inkább mint a fizikumába?
Nem tudom ki hogy van vele, én teljesen beleszerttem egy férfiba akire mondhatni "ronda de finom" :-). Na jó, van neki valami sármja, talán a kedves tekintete, a járása, de egyébként nem egy tökéletes testű pasi és nem is az akire a lányok felkapják a fejüket, viszont iszonyat kedves és jó természetű. Ettől függetlenül nagyon működik köztünk a kémia és néha nem is értem hogy lehet ez amikor olyan kis csúnya, még a válla is szőrös :-)
Ti voltatok már így hogy láttátok a párotok fizikai tökéletlenségét mégis úgy szerettétek és nem zavart?
Szerintem a szépség annyira relatív! Lehet egy kövérnek a kövér az esete és ők egymást ideálisnak látják. Lehet egy kövér ha ránéz egy gizdára, megijed hogy megszúrja az oldalbordájával :-)
Szerintem az ápoltság a legeslegfontosabb, pasiknál ápolt haj, ápolt fogak és kezek és ruházat. Aztán már nem is lehet annyira ronda, max. nem a te eseted.
Másrészt, sok olyan férfit láttam akire mondhatni helyes, de egy hülye stílussal teljesen elfuserálja magát! Néha elég stílust váltani a siker érdekében azt hiszem :-)
De hogy visszatérjek a témára hosszútávon jobb ha nem csak a külsőségekbe szeretünk bele, hanem a férfi jellemébe és akit szeretünk azt szépnek látjuk.
Megnyugodtam, ezek szerint nem csak én vagyok úgy, hogy vonzónak, intelligensnek mondott talpraesett nőként mások által kifejezetten idétlennek látott fiúkba zúgtam bele. :D
Mert ilyen több is előfordult. :)
Na én folyton a pasik jellemébe szeretek bele, nekem a kinézete (legyen azért ápolt) nem elsődleges, a kinézetre nem lehet hosszútávú kapcsolatot építeni :)
22/L
Előző vagyok, egyben első: én sokat mondogatom, hogy nekem igenis fontos a külső. És, hogy külső megfog- benső megtart.
És lám, ha még én is jártam így, többször is, csak lehet benne valami. :D
Azt hiszem, a nagyon jó benső valóban megszépítheti a férfiak külsejét.
Na nem azokét, akik nekitámadnak az embernek és szidják mint a bokrot, hogy nekünk mai nőknek nem számít más, csak a külső...
Kivétel nélkül olyanokkal jött össze, akik először szépen elfogadták, ha azt mondtam, nem az eseteim (nem pont így fejeztem ki) és nem erőszakoskodtak, nem reklamáltak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!