Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, örülnétek ennek?
Figyelt kérdés
Ha a barátnőtök készítene egy videót, képösszeállítást az eddigi közös élményeitekből, mialatt a közös szerelmes dalotok megy,+ még néhány mondat, amit ő írt.
Mennyire jönne be nektek, értékelnétek?:) (NEm alkalomra, csak úgy.)
2013. júl. 29. 00:38
1/12 anonim válasza:
tejóég, nekem nem jutna eszembe ilyet csinálni lány létemre... nagyon nyálas, de biztos van akinek bejön
3/12 anonim válasza:
értékelném,viszont egy jó nagy ölelést és egy szeretleket amiben megnyugtat,hogy velem lesz mindig azt jobban értékelném és jobban megérintené a szívem..persze lehet hogy csak én vagyok így ezzel szóval ne hallgass rám:)
4/12 anonim válasza:
Na nee..:D
Egyik lány ismerősöm csinált egy ilyet. Számnak Adele- Someone like you -t választotta.
Na ugyebár ez már csak azért is fail, mert a refrén arról szól, hogy "De mindegy, találok majd valaki olyat mint Te"
Hát igen... nem volt jó angolos:D
5/12 anonim válasza:
Értékelném,már csak azért is,mert akkor lenne barátnőm :D
7/12 A kérdező kommentje:
nem, a kedvenc számunkat választottam.
Egyébként most távol vagyunk egymástól, és még egy ideig nem találkozunk.
Akkor túl nyálas?:S
2013. júl. 29. 00:44
9/12 anonim válasza:
Tényleg nyálas, bár én örülnék neki.
10/12 anonim válasza:
Soha ne kérdezd meg hogy helyes-e kimutatnod az érzéseid az irányába akit szeretsz..tedd meg,ne kérdezd..s főleg ne itt,ahol a legtöbb nagy érett és tapasztalt "tanácsadónak" még egy kutyája sincs,nemhogy kapcsolata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!