Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Állítsam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Állítsam választás elé a páromat (a szülei vagy mi)?

Figyelt kérdés

Mindig nagyon anyás volt. Ugyan négyen vannak testvérek, rajta kívül nem igyekszik egyik sem segíteni a szüleiket (már meg is értem) és a párom belesétált egy elég csúnya csapdájukba, amiből nem is tudunk kisétálni az elkövetkező években. Az anyja felvetetett vele egy hitelt (lakás vásárlásra), aminél persze égre-földre esküdözött, hogy majd ők fizetni fogják stb., persze ezt már az első hónapban nem tartották be. Nem örültem neki, de végül "betudtam" tanulópénznek és azt hittem legalább a párom is felébred egy kicsit és rájön, milyenek is a szülei. Egy ideig nem adott nekik külön pénz, de kiderült, hogy az utóbbi 11 hónapban megint utalgatott nekik, mert "egyébként enni se tudnának". Igen, ezt is megértem, mert segélyt kapnak csak, de a párom most került új munkahelyre (az előző megszűnt), a fizetése pedig a harmada az eddiginek. Az is kemény fejtörést okoz, hogy a hitelt hogyan fizessük, nem jut arra, hogy adogassunk nekik, ő mégis mindig bedől az anyja sírásának. Az anyja pontosan tudja, mivel tud benne bűntudatot kelteni és ezt ki is használja.

Nincs jobb ötletem, mint választás elé állítáni, de félek, hogy ezzel csak rontok a helyzeten.

2014. máj. 5. 19:07
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én választás elé állítanám, de felkészíteném magam arra az eshetőségre, hogy őket választja. Mert nem 100%, hogy téged választ, de akkor ez a kapcsolat ennyit is ért.
2014. máj. 5. 19:14
 2/10 anonim ***** válasza:
Ezen a helyzeten rontani már nem tudsz! Igen, vagy a családja, vagy az anyja. De a helyedben még ebben sem bíznék. Valószínüleg fűt-fát igér majd neked, amit nem fog ezután se betartani. Remélem a kölcsön nem közös!
2014. máj. 5. 19:15
 3/10 anonim ***** válasza:
"vagy mi" azt akarja jelenteni hogy van gyereketek is?
2014. máj. 5. 19:19
 4/10 anonim ***** válasza:
Hitelt adóstárssal és kezessel együtt adnak csak. Ha ők nem hitelképesek, akkor ki az adóstárs és ki a kezes?
2014. máj. 5. 19:21
 5/10 A kérdező kommentje:

Igen, három közös gyermekünk van.

Neki elég jó volt a fizetése akkor (br. 360000Ft), személyi hitelhez nem kértek tőle se kezest, se adóstársat (2,5M).

2014. máj. 5. 19:36
 6/10 anonim ***** válasza:
És mennyi a futamidő? Ez a nettó jövedelme?
2014. máj. 5. 19:38
 7/10 anonim ***** válasza:
51%
A férje vette fel a hitelt az anyjának,gondolom az anyjáék az adóstárs.Hát azért választás elé ne igen állítsd.Próbáljatok valami köztes megoldást választani.Mert ha olyan anyás ahogy írod.Előbb leszel elvált feleség mint gondolnád.Mondjuk nincs hitelem se semmi.de bármiért a menyem ezt mondaná a fiamnak,csapnám nyakon
2014. máj. 5. 19:39
 8/10 anonim ***** válasza:
Házasok vagytok? Nem kellett akkor Neked is aláírni? Házasság alatt keletkezett adósság közös ugyanis, tehát a fele a Tied.
2014. máj. 5. 19:45
 9/10 anonim ***** válasza:

Akkor most 120 bruttója van? És még abból adogat?

Miért segély kapnak? Miért nem dolgoznak? Nincs kezük/lábuk? Ha van, akkor dolgozzanak, akármit! Vagy eladni és lyukba menni! Szép anyuka! Férjed meg puhap.cs.

Én megmondanám, hogy ha ad, akkor költözhet is oda!

2014. máj. 5. 19:53
 10/10 anonim ***** válasza:

Miért nem ők vettek fel hitelt? Segélyből hogyan fizették volna a fiuknak? A férjed hülye? Megint felmerül bennem a kérdés, hogy egy ilyen érzelmileg visszamaradt (nem szitokszó, patológiás tény!) és félrenevelt pasin mit szerettél meg? Mi fogott meg benne? Egyszer a világtörténelemben tudna nekem választ adni nekem egy nő erre? Hogy anyuci pici, ferdült fiában mi szerelemre lobbantó elem van?

Nem egészen értem az ultimátum tárgyát: ha továbbra is utal nekik, elhagyod? Csak visszakanyorodni tudok az előzőekhez: hogy kezdődhetett el ez az egész egyáltalán.. Ha nem is a kérdező, valaki árulja már el kérem mi hívja életre az ilyet.

2014. máj. 5. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!