Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másoknak is gondot okoz az érettségi?
Már két és fél éve vagyok a barátommal.
Mindketten a héten érettségizünk. Tudom, hogy arra kellene figyelni, de amióta elindult az érettségi tanulás(kb. 2 hete), alig foglalkozik velem. Bocsánatot kért, és mondta, hogy majd változni fog, ha leérettségiztünk.
Én ezt megértem, és ezzel egyet is értek, mondtam is, hogy az érettségi most a LEGFONTOSABB.
ENnek ellenére, kedvtelen velem, bunkó, és ha tudja, hogy valami már rosszul esik, alig figyel rám.
Nem szól hozzám, mondván, ho nem tud mit mondani.
Nem tud maradni velem csak egy fél órát mert álmos, ugyanakkor otthon kockul simán egy órát.
Én próbálom megérteni, csak ez mr fáj. Az érettségiig viszont nem akarom felhozni, mármint a végéig. Ti hogy kezelteik az ilyet?
csak feszült, azért bunkó most veled
emiatt inkább ne veszekedj vele később se, mert erre most azért van érthető oka és utána biztos megint olyan lesz mint mindig
Talán kitölti az elmélyét, és a lelkét a feszültség. Annó én is elég ideges voltam ebben az időszakban. Mondom ezt úgy, hogy koránt sem vettem annyira komolyan mint ő/ti, azért a tanulás nem ment az ivás rovására :DDDD
Ez gyanithatóan ezért van. Véget ér, átmegy a vizsgákon, aztán berúg ahogy azt ilyenkor illik, és lenyugszik :))))))))))))
Köszönöm a válaszokat! Így már kaptam egy kis erőt.
Nem akarok kiakadni rá, csak olyan rosszul esett, hogy kellett egy kis erősítés. Sajnos én is bunkó voltam vele, amiért majd bocsánatot is kérek. Csak legyen már vége!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!