Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudok ilyenkor tenni? Eddig nem tettem sokat, de mostmár szeretnék. (tobbi lent)
A pasimmal 6 hónapja járunk.
19 éves én meg 16 vagyok.
A múlt hónapban osszevesztunk 2 csaj miatt.
Az egyik egy jó "barátja" (21 éves), a másik pedig az a csaj, akivel még osz kornyékén ossze akart jonni (olyan idos, mint én)
A 21 éves csaj egyutt lakik egy csajjal, akirol az a gyanúm, hogy a barátom volt csaja, de ez most nem lényeg.
Az a 21 éves csaj egyfolytában írogatott neki minden félét, meg mindig akkor kereste fel, ha kellett neki valami...azt akarta, hogy a pasim krekkeljen valamit a képén és azt mondta a pasimnak, hogyha nem találkoznak így elveri meg úgy elveri (ezt csak hulyeségbol mondta).
Én ezen felhúztam magam, hogy mi jogon akar a barátommal találkozgatni egyfolytában. Ezt a csaj nem tudta, mármint én tudomásom szerint.
Aztán a barátom elméletileg már nem írt neki és nem vette fel a telefont.
Aztán a képbe jott a másik csajszika is, az pedig ráírt valami pasiról kérdezgette...
Ez is rossz érzés volt, hát mégis csak vele akart osszejonni egyszer...
Ezután elég sokáig szikrázott kozottunk a levego (nem jó értelemben)...
Mostanra, akárhányszor kérdezem tole, hogy keresi-e valamelyik csaj, nekem azt mondja, hogy nem szokták keresni ot.
Nekem ez eléggé hihetetlen, mert az a 21 éves csaj egy nagy ...
Szóval az a kérdésem, hogyti mit tennétek a helyemben, illetve, hogy hinnétek-e neki vagy nem?
Nem kérek kritizáló vagy ahhoz hasonló válaszokat, csak normálisakat!!
De alapból o akart osszejonni velem az elején...mindig azt mondja, hogy szeret engem és bármit megtenne értem.
Folyton mondja, hogy szeret engem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!