Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek lesz ebből valami?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lesz ebből valami?

Figyelt kérdés
Múlthéten egy lánynak a ballagása volt, amire meg lettem hívva..Előtte évekig nem beszéltünk, csak néha néha tűntünk fel egymás életében akkor is pár szót váltottunk.. Nem foglalkoztunk egymással meg semmi.. Na mindegy, az egész sztori ott kezdődött hogy elhívott a ballagására.. El is mentem.. Ittunk és én be is csiccsentettem picit, de ő is.. Olyan éjfél körül már mondogattam hogy én lassan megyek haza, de mondta hogy ne menjek hanem aludjak ott. Ott aludtam.. Semmi extra nem történt, lefeküdtünk az ágyba, és megszólalt hogy nem érzem a kezed... Átkaroltam, ölelgettük és simogattuk egymást, még meg is tapogattam.. Hagyta, nem ellenkezett.. Sokszor megpusziltam és ő is megpuszilt engem.. Mármint így olyan dolog nem történt hogy csókolózás vagy valami, csak sima arcra és nyak puszik..Másnap felkeltünk és ahogy mentem haza, elköszöntem tőle ugye úgy hogy megöleltem, és mikor távolodtam el tőle hosszasan fogta még a kezem. Azt mondta senkire nem szokott ráírni neten, rám mindig rám ír, és éjfél-1 óráig beszélünk pedig érettségizik. Vasárnap megkérdeztem tőle hogy mit fog csinálni hétfőn az érettségi után, mert el szerettem volna hívni valahova.. Azt mondta megy haza pihenni, de hozzá tette hogy csütörtökön nem érettségizik semmiből. Így én ezt jelnek vettem és lecsaptam rá, most az van hogy csütörtökön megyünk vásárolgatni, sétálgatni.. Szerintetek lesz ebből valami? Kedves velem és aranyos, a ballagásán is vártam az alkalmat hogy meg tudjam csókolni de nem jött össze.. Csütörtökön tennem kéne valamit.. Szóval a kérdésem az, hogy szerintetek lesz ebből valami komolyabb dolog vagy maradunk ilyen haver féleségek? Én 18, és ő is 18.
2014. máj. 6. 20:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet, sok sikert!:)
2014. máj. 6. 20:15
 2/8 A kérdező kommentje:
Igazából merek kezdeményezni, de ennél a lánynál egyszerűen kb leblokkolok.. És látom rajta hogy tetszem neki, plusz amikor felhoztam másnap ezt az estét zavarban volt.. Bár mondjuk az más miatt is lehetett. Biztassatok :DD Köszönöm ha válaszoltok. :)
2014. máj. 6. 20:16
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem ez alapján úgy tűnik, hogy ő szeretne többet tőled, mint haverság. Sok sikert a randihoz!:)
2014. máj. 6. 20:20
 4/8 anonim ***** válasza:

Nyisd ki a szemed!:) hat mi ez ha nem esely a sorstol hogy legyen egy klassz baratnod!?:D

Nah csutortokon csokold meg!:)

2014. máj. 6. 20:21
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. :)
2014. máj. 6. 20:25
 6/8 anonim ***** válasza:

Basszus, el ne szalaszd a lehetőséget! :)

Ennél nyilvánvalóbban már nem is mutathatná ki jobban a szimpátiáját a lány. :)

Bárcsak nekem is ilyen szépen alakulna a mostani, de jó volna. :)

Aztán csütörtökön megcsókolni, és megírni mi volt! :)

Sok sikert! :)

2014. máj. 6. 20:50
 7/8 A kérdező kommentje:
Írni fogok mi történt. :) Köszi a válaszokat, remélem sikerül!
2014. máj. 6. 21:00
 8/8 A kérdező kommentje:
Semmi nem volt ma, nem találkoztunk mert a rossz idő elvette a kedvünket.. Mihelyst találkozunk rögtön írni fogok ide hogy mi történt. :)
2014. máj. 8. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!