Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem enged el a párom. Mit tehetnék?
Sziasztok! Régóta érlelődik bennem ez a kérdés, bocsánat ha kicsit hosszú leszek.
Minden úgy kezdődött mint a mesében... Megismerkedtünk a párommal, nagy szerelemnek indult, elterveztük az esküvőnket , a közös életünket.
Külső szemlélőként az életem tökéletesnek tűnhet. Van egy gyönyörű, egészséges 1 éves babánk, szerető párom, aki jó apa, családom, nincs hitelünk, van hol élnünk, anyagilag rendben vagyunk. De bennem elmúlt a szerelem és a szeretet amit a párom iránt éreztem. Még terhes voltam amikor jöttek a problémák ( páromnak sajnos alkohol problémái vannak, amik számomra későn derültek ki) Nem iszik mindennap, de ha iszik, akkor napokig, ilyenkor hazamegy az anyjához, szóval a babánk ebből semmit se észlel. Nem agresszív, nem bánt minket, alapvetően jó ember, csak iszik, amit én nem tudok tolerálni. Sokat veszekszünk ebből kifolyólag. Többször megpróbáltuk helyrehozni, de nem megy. Én már rég kiléptem volna ebből a kapcsolatból, de nem enged. Kijelentette, hogy az ő gyerekével más férfi nem élhet majd egy háztartásban, és a gyerek nem nőhet fel csonka családban.... De kérdezem én, tényleg egy életet le kéne élni valakivel akit nem szeretünk csak ezért mert született egy közös gyerekünk? Én hiszek a békés elválásban, de ő nem enged el.. Volt már valaki hasonló helyzetben?
Olyan nincs, hogy nem enged el, max. te vagy nagyon akaratgyenge, befolyásolható.
Vagy pedig az nem igaz amit írtál, hogy nem agresszív.
Ha menni akarsz hát menj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!